download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Първи детайли за The Sims 3

12.03.2008 15:13 (преди 16 години и 1 месец) | evoker | показана 6983 пъти Статистики
... обещаващи повече, отколкото всички сме очаквали.

Ако в книгата на рекордите Гинес трябва да влезе играта с най-много разширения, то това без никакво съмнение трябва да е The Sims. Със седем експанжъна за първата част, също толкова за втората и осем разширения съдържащи нови предмети, сагата за симовете продължава в третата й инкарнация със семплото заглавие The Sims 3. На първо място сред новата информация, задължително поставям това, че новата част ще е насочена предимно към хардкор геймърите и ще съдържа далеч по-дълбок геймплей, с което момичетата спокойно могат да отидат в най-близкия ъгъл, за да си поплачат разочаровани. В новия Sims ще имаме ролева система, изцяло нова система за инвенатаризация и точно дефинирани задачи за изпълнение. Изкуственият интелект ще е значително подобрен, като начина, по който си взаимодействат симовете ще зависи пряко от настроението им, персоналният им интелект и характер на поведение.
Другата основна промяна, която можем да очакваме е отвореният свят, в който ще живеят и излизането им от кутийките, които им строим. Отвореният свят говори за мащабна свобода на действието и развитие на симовете, свободата на действието означава голямо забавление, което пък означава още десетина експанжъна и за третата част.
Засега това е. Още информация очакваме, точно след една седмица.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 15.03.08, 15:24, anonymous:
    Интересно звучи, а и ако графиката на симовете ще е нещо подобно на тази от снимката, значи ще е наистина добро продължението на Sims. Само дано не са прекалено високи системните изисквания, че сестра ми ще остане разочарована
  • Вторник, 18.03.08, 15:52, anonymous:
    Очаквам с нетърпение The Sims 3, която ще излезе, надявам се скоро. Дано създателите оставят повече възможности за развитие на симсовете в насоки които харесват геймърите. Малко дразни този голям брой експанжъни, кодове, допълнения. Прекалено са и това, че човек иска все нови и нови неща води до безкрайно сваляне и инсталиране, а от там и чести проблеми с играта. Всичко това коства много нерви и ядове, преинсталиране, загуба на любими симсове и т.н. Друг проблем е, че е необходим много як комб за да върви всичко както трябва. Знам, че тази игра е предпочитана от женската част на човечеството и това е достатъчно условие да се направи по-лесна и по-приятна за управление, а има и доста деца за които е още по-трудно. Приятни мигове пожелавам на всички които предпочитат играта, а още по-прекрасни с The Sims 3.
  • Петък, 05.09.08, 12:59, anonymous:
    Дам,май ще купувам нов комп догодина.Това е положението.
    Всички фенове я очакват с нетърпение.Дано не прекалят
    с експанжъните!

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.