download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Превърнете в МР3 за GSM звука от видеоклип

15.03.2008 15:21 (преди 16 години) | stefankr | показана 3887 пъти Статистики

Ако някой клип от видеосайтовете ви е харесал и искате да го имате като МР3-ка на РС-то си или на GSM-а си, не пропускайте новия сайт Shtilka.com, където можете да го направите безплатно за няколко минути.

Още ли нямате в GSM-а си нашумяла песен от видеосайтовете? Не търсете програми. Сайтът Shtilka.com ще ви помогне не само да отделете звука от видеото, но и да изрежете само тази част, която желаете и то в желаното от вас качество.

Всичко е много просто. Посетете сайта http://shtilka.com/. След това открийте клипа, от който искате да извлечете звука. Поддържат се няколко сайта: blip.tv, break.com, dailymotion.com, livevideo.com, media.putfile.com, metacafe.com, video.google.com, vidilife.com, vids.myspace.com, youtube.com, zippyvideos.com. След това копирайте адреса на клипа и го вмъкнете в сайта Shtilka. Натиснете бутона "Качи клипа" и след известно време ще го видите. От "Свали звука като MP3" можете да извлечете само звука чрез компютъра или направо с GSM-а от wap.shtilka.com със съответния продуктов код.

Ако изберете "Направи си мелодийка за GSM", можете да изрежете част от песента, да определите какво да е качеството и съответно размера. Така създавате уникален рингтон, за който всички ще ви завиждат.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.