download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Technologies публикува AVG Anti-Virus Free 8.0

25.04.2008 17:37 (преди 15 години и 11 месеца) | anonymous | показана 7988 пъти Статистики
AVG Technologies, водещ доставчик на софтуер за интернет сигурност, днес публикува AVG Anti-Virus FREE 8.0, последната версия на популярния и широко разпространен софтуер за сигурност на AVG, който сега обединява защита срещу спайуер чрез новата комбинирана антивирусна и анти-спайуер машина, съобщиха от дистрибутора им за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg).
AVG Free (http://www.bsd.bg/avg-free-download) осигурява основна защита срещу вируси и спайуер, заедно с модула за безопасно търсене на собствената чакаща патент технология LinkScanner®, вградена в новия AVG Security Toolbar. Безплатния продукт не включва проактивно безопасно търсене (защита от файлове, които се изтеглят без знанието на потребителя) на пълния модул LinkScanner, който е включен в платените продукти на AVG, нито защита срещу хакери, кийлогъри, спам, фишинг атаки, и изтегляния на файлове със зловреден код, които идват чрез софтуера за моментален обмен на съобщения и приложени файлове от привидно приятелски източници. Безплатният продукт също така не включва денонощна поддръжка по имейла, която се осигурява на платените продукти.

„С публикуването на AVG Free 8.0 (AVG Anti-Virus FREE), ние подчертаваме нашето убеждение, че компютърните потребители, независимо от спецификата на своите нужди за използване на компютъра, имат правото да го правят безопасно и безпроблемно,” казва Карел Облук, главен технически директор на AVG Technologies. „Обаче, за потребителите е важно да запомнят, че AVG Free не защитава срещу цялата гама на днешните пренасяни чрез Интернет заплахи. За цялостна защита, потребителите трябва да разгледат платените продукти на AVG, които сканират и блокират заплахите преди те да могат да заразят компютъра или да нарушат работата на потребителя.”

AVG Technologies публикува версия 8.0 на своите платени продукти през месец февруари 2008 година. Домашните потребители могат да избират между пакета за цялостна защита Internet Security, AVG Anti-Virus или AVG Anti-Virus plus Firewall, a корпоративните клиенти могат да изберат мрежови версии на продуктите Anti-Virus и Internet Security, както и файлов и мейл сървър въз основа на Anti-Virus. Допълнителна информация за платените версии на AVG може да се намерят на сайта на дистрибутора за България „Бизнес Софтуер Дистрибутор” ЕООД www.avg.bg.

AVG Free 8.0 е предназначен за лична и некомерсиална употреба за единични компютри под Windows 2000, XP или Vista. Продуктът е публикуван на английски и японски; други езикови версии се планират за публикуване през следващите няколко месеца. Макар и AVG Technologies да не осигурява поддръжка за AVG Free 8.0, компанията поддържа уеб-сайт и форум, поддържан от потребители на адрес http://free.avg.com. Потребителите, които проявяват интерес, могат да изтеглят софтуера от сайта на дистрибутора за България „Бизнес Софтуер Дистрибутор” ЕООД на адрес: http://www.bsd.bg/avg-free-download

За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg/)

За AVG Technologies

Основана през 1991 в Бърно, Чешка Република. През годините AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) се е превърнала във водещ международен разработчик на решения за защита от Интернет заплахи за крайни потребители и малки и средни бизнеси. AVG е една от най-бързо разрастващите се компании в индустрия с повече от 66 милиона активни потребители в целия свят. Компанията има местни офиси в Северна Америка и Обединеното Кралство и наема някои от водещите експерти по Интернет сигурност в света, и по-специално в области като проучване, анализи и откриване на заплахите. Многократно награждаваните продукти на AVG се разпространяват в света чрез риселъри и чрез Интернет, както и чрез трети страни чрез Софтуерни пакети на разработчика (SDK).

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO. За повече информация можете да посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 26.04.08, 01:13, anonymous:
    Айде честито. Дълбоко уважавам безплатният вариант на защитата против вредители на AVG Technologies. Малко са качествените такива.
  • Вторник, 29.04.08, 12:08, anonymous:
    Хубаво е когато се изнамери нещо ново и свястно радвам се за тези открития...
  • Четвъртък, 08.05.08, 22:20, anonymous:
    хубаво е всичко това ама тая новата версия е мноого зле товари бави и т.н за сметка на това хубав интерфеис!..и тая програма е прецакаха !

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.