download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

SystemGroup ще представи готови решения за автоматизация на хранително-вкусовата промишленост

08.05.2008 13:41 (преди 15 години и 11 месеца) | anonymous | показана 2219 пъти Статистики

SystemGroup България ще презентира готови решения за автоматизация на хранително-вкусовата промишленост и решения за проследяемост (traceability) на световния лидер Marel Group. На15.05.2008 г., по време на семинара "Безопасност на храните", в хотел "Санкт Петербург" ще бъдат дискутирани въпроси свързани с "traceability" процесите, законовите изисквания в България и практиките на Европейския Съюз.

На 15 май 2008 година в град Пловдив, по време на Пролетния Пловдивски панаир, в хотел „Санкт Петербург”, БАХПИ (Българска Асоциация по Хранителна и Питейна Индустрия) организира семинар на тема: „Безопасност на храните”. По време на събитието SystemGroup България ще представи готови решения за автоматизация на производствените процеси в хранителната индустрия и решения за проследяване на продуктите. На семинара са поканени експерти от Европа, които ще представят тенденциите за развитие на законодателната база в сферата на хранително-вкусовата промишленост, както и възможността на българските предприятия да излязат на европейския пазар.
За да могат българските производители да се възползват от възможностите на европейския пазар те ще трябва да се съобразят с изискванията за безопасност, качество и проследяемост на продуктите. Темата за “Traceability” е актуална не само за тези, които искат да експортират зад граница, но също и за българския пазар – съгласно европейските стандарти всяко предприятие трябва да използва система за проследяемост на фирмените продукти. SystemGroup България ще представи готови решения за автоматизация на всички производствени процеси и проследяемост на продуктите на световния лидер Marel Group. По думите на С. Чернюшок, Business Developer на SystemGroup България: „Тези решения ще позволят на производителите да намалят загубите на време, увеличат ефективността и гъвкавостта на фирмите, оптимизират производствените процеси”.
Сътрудничеството на SystemGroup България и Marel Group ще даде възможност на българските предприемачи да се възползват от най-новите технологии в сферата месо-млеко-рибопреработващите индустрии. Нашите експерти са готови да отговорят на очакванията на предприятията и да им предоставят пълен спектър услуги: консултации, доставка на оборудване, внедряване, сервизно обслужване.

Като системен интегратор, SystemGroup България е официален представител на световни производители за хардуер – Motorola Technology, Zebra Technology, Label-Aire, Sumetzberger, Henkovac, софтуер – Barco, СДС.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.