download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

IMSI/Design™ усвоява пространствените 3D компоненти в продуктовата си линия

13.05.2008 10:24 (преди 15 години и 11 месеца) | anonymous | показана 2061 пъти Статистики
Spatial Corp., водещ доставчик на пазара на 3D компоненти за технологични приложения, и IMSI/Design™, разработчик на най-продавания CAD на дребно, обявиха ново, дългосрочно сътрудничество, за да разширят лицензирането на технологията за 3D компоненти на Spatial изцяло чрез продуктовата линия TurboCAD®. Новото споразумение покрива използването на разширенията 3D ACIS® Modeler с 3D ACIS PHL V5 и 3D Deformable Modeling, както и 3D InterOp преводачи.
„Използвахме ACIS моделатор в продуктовата линия TurboCAD в много версии. Впечатлени сме от неговата надеждност и сила. ACIS и неговите разширения помагат на нашите разработчици на софтуер да изкара нови характеристики на пазара по-бързо”, обявява Боб Мейър, главен оперативен директор на IMSI/Design. „За да задържим на върха на вълната от конкуренция, ние решихме да разширим връзката и увеличим продуктите и поддръжката на Spatial през нашата продуктова линия. Целта е да придобием бъдеща ефикасност при разработването и да бъдем по-добри при възможността да отговорим на исканията на нашите клиенти за нова функционалност при настоящите и бъдещи продукти.

3D компонентите и професионалните услуги на Spatial ускоряват разработването на 3D приложенията. ACIS Modeler на Spatial е водещият компонент за геометрично моделиране, който е на разположение за комерсиално ползване в промишлеността. Разширенията ACIS включват 3D ACIS PHL V5 за бързи, точни скици с 2D скрити линии на 3D модели; 3D ACIS Defeaturing за разширено разпознаване на характеристики, за да идентифицира и премахне автоматично характеристиките на модел, базирани на критерии, зададени от потребители; както и 3D ACIS Deformable Modeling за интерактивни инструменти за извайване за създаване и управление на криви и повърхнини със произволна форма. 3D InterOp Translators позволяват интеграцията на собствени и такива, определени от промишлеността 3D формати за данни между дизайн, производство и системи за управление на данни. Компоненти за 3D визуализация осигуряват ядрото на графичната инфраструктура и функционалност за 3D приложенията. Spatial също така предлага професионални услуги, за да поддържа всички аспекти на усъвършенстването на софтуера на клиента, включително преглед на кода, управление на програмата и кодирането на приложението.

Водещия продукт на IMSI/Design, TurboCAD® Professional, доставя силата на ACIS на инженерите по архитектура и механика и дизайнерите с изключително съотношение цена-производителност. Новият лицензионен договор се разпростира едновременно върху продуктовите линии на TurboCAD, които работят под Windows и Macintosh.

„Ключът към нашия успех е формирането на силно и продължително сътрудничество с нашите клиенти. Нашата връзка с IMSI/Design, както илюстрира това ново споразумение за договор, е пример за тази обвързаност”, призна Кийт Маунтин, главен изпълнителен директор на Spatial. „Нашите клиенти, в множество отрасли, са под постоянно напрежение да останат конкурентноспособни и въвеждат нови способности и новаторски продукти по-бързо. Нашата цел е да направим тези усилия успешни”.

За повече информацията за 3D компонентите и професионалните услуги на Spatial, посетете интернет адрес: www.spatial.com

TurboCAD и всички продукти на IMSI/Design се предлагат за България от Бизнес Софтуер Дистрибутор.

За Spatial

Spatial Corp. е водещ доставчик на пазара на 3D компоненти за технически приложения в голям брой отрасли. Технологиите за 3D моделиране, визуализиране и способността за обмяна на информация плюс професионалните услуги на Spatial помагат на разработчиците на приложения да доставят водещи на пазара качества на продуктите, като поддържат фокуса върху ядрото на способностите, и намаляват времето от ниво идея за един продукт до излизането му на пазара. 3D компонентите на Spatial са усвоени от някои от най-признатите разработчици на софтуер, производители на софтуер, институти за изследвания на софтуер и университети за софтуер в света. С главна квартира в Брумфилд, Колорадо, Spatial има офиси в САЩ, Германия, Франция, Япония, Китай и Великобритания. За повече информация, моля посетете www.spatial.com.

За IMSI/Design

IMSI/Design е световният лидер в доставянето на CAD (Computer Aided Design). Продуктите на IMSI/Design включват гамата от многократно награждаваните приложни програми за прецизен дизайн TurboCAD ®, DesignCAD™ и TurboFLOORPLAN™. За повече информация, моля посетете www.IMSIdesign.com или www.TurboCAD.com.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg) е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като AVG Technologies , GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.