download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Гледайте Индиана Джоунс безплатно с AVG Internet Security

22.05.2008 17:12 (преди 15 години и 11 месеца) | anonymous | показана 5381 пъти Статистики
Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/), оторизираният дистрибутор за България на продуктите за антивирусна защита и сигурност на компанията AVG Technologies, обявиха, че всички клиенти закупили софтуера AVG Internet Security чрез риселърската им мрежа от 22 май до 10 юни 2008 г., ще могат да получат отстъпка на стойност един или два билета за премиерата на филма „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“.
Следвайки своята политика да дава на клиентите си повече от очакваното, българският дистрибутор на софтуер Бизнес Софтуер Дистрибутор предложи нова промоция с конкретна полза за всички любители на киното:

Всеки клиент закупил AVG Internet Securitry до 3 лиценза ще получи отстъпка 12 лв. (цената на един премиерен билет), а всеки клиент закупил 5 или повече лиценза ще получи отстъпка 24 лв. (цената на два прeмиерни билета).*

„Гледането на филм на голям екран в салон със страхотен съраунд звук, докато похапвате ароматни пуканки или отпивате от кока-колата си, е преживяване, което не може да се сравни с гледането на незаконно изтеглени /откраднати/ и нискокачествени копия на филми от Интернет. Затова ние решихме да направим нещо по въпроса. Сега всеки наш нов клиент ще може да се наслади напълно безплатно на кино-шедьовъра на Джордж Лукас, Стивън Спилбърг и Харисън Форд“, заявява инж. Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор. „Както във филмите с Индиана Джоунс, така и в реалния свят има постоянна борба между доброто и злото, креативните и крадците, създаващите и разрушаващите. Подобно и при работата в Интернет можете да попаднете както на полезни, така и на зловредни и опасни програми. AVG Internet Security е от страната на 'добрите' и винаги бди над сигурността на компютърите ви.“

„Не е тайна, че голяма част от компютрите в България (официално 69%) ползват нелегален софтуер. От друга страна в Мрежата се разпространяват значително количество нелегални филми, музика и други обекти на авторското право. Често клиентите не виждат реалната полза от това да заплатят ползваните продукти. Сега ние добавихме още стойност към и без това качествения софтуер срещу Интернет заплахи - AVG Internet Security. Според нас това е една добра стъпка в правилната посока, от която печелят всички – производителите, разпространителите и потребителите“, казва инж. Михаил Матеев, ръководител на софтуерните продажби в Бизнес Софтуер Дистрибутор.

За повече информация за промоцията и закупуване на AVG Internet Security се обърнете към Бизнес Софтуер Дистрибутор или вашия доставчик на софтуерни продукти.

За „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“

Индиана Джоунс е един от най-популярните филмови герои за всички времена – и това лята той се завръща в най-голямото си приключение досега! Стивън Спилбърг, Джордж Лукас и Харисън Форд се събират отново след близо 20 годишна пауза за „Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп”. Към легендарното трио се присъединяват още любимецът на младата публика Шая Лебоф („Трансформърс”) и носителката на Оскар® Кейт Бланшет.

Действието на „Индиана Джоунс и Кралството на Кристалния череп” ни отвежда в тревожната 1957 година, когато Съединените щати и Съветският съюз са в разгара на Студената война. Съветският агент Ирина Спалко (Кейт Бланшет) е начело на елитен военен отряд, който обикаля Земята в търсене на тайнствен древен предмет, притежаващ безграничната мощ, която е необходима на Съветския съюз, за да постави света на колене: Кристалния череп на Акатор.

След близка среща със съветските агенти, Индиана Джоунс (Харисън Форд) и неговият приятел Мак (Рей Уинстън) успяват да се доберат до университета, в който Инди преподава археология. Там го очаква Мът (Шая Лебоф) – буен 20-годишен младеж, който има лична работа с д-р Джоунс. Но двамата нямат много време да се опознаят, защото скоро биват намерени от преследвачите си и са принудени да бягат. Така те поемат на пътешествие, което ще ги отведе до най-дълбоките джунгли на Перу, древни гробници, забравени изследователи и митичен град от злато, чиито тайни са се запазили през вековете. Междувременно Индиана Джоунс трябва да открие начин да се отърве от безмилостните съветски военни, да преодолее купища смъртоносни капани и да предотврати попадането на могъщия Кристален череп в опасните ръце на врага! (Източник: kino.gbg.bg)

За AVG Internet Security

AVG Internet Security предоставя пълна защита, която се реализира чрез:
 - Антивирус: защита срещу вируси, червеи и троянски коне
 - Антиспайуер: защита срещу спайуер, адуер и кражба на лични данни
 - Антируткит: защита срещу скрити заплахи (руткит)
 - Антиспам: филтрира нежеланите и подправени имейли (фишинг)
 - Web Shield: защита срещу зловредни уебсайтове
 - Защитна стена: защита срещу хакери (само при работни станции)
 - Системни инструменти: за лесно управление на системата

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е българска компания, разпространяваща качествени и достъпни софтуерни решения за всеки бизнес. Продуктовата гама на предлагания софтуер включва решения за антивирусна, антиспайуер, антиадуер и антиспам защита, мрежова сигурност и наблюдение на сървъри и мрежи, факс сървъри, управление на дялове, архивиране и възстановяване, бази данни, 2D и 3D CAD софтуер, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на световно известни компании като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., Electronic Microsystems, IMSI/Design, Xara, GEOMATE, Entensys и EMCO.

* Бизнес Софтуер Дистрибутор предоставя отстъпката от 12 или 24 лв. с всяко ново закупено копие на AVG Internet Security, но клиента не е обвързан с ползването на сумата за кино-билет т.е. може да използва сумата по свое усмотрение. Бизнес Софтуер Дистрибутор няма да извършва допълнителни действия за клиента получил отстъпката според обявената промоция като закупуване на самия билет/и, запазване на мястo, доставка на билет/и до клиента, превозване до кино салона и т.н.

Всички наименования и търговски марки в това прессъобщение принадлежат на техните собственици. Бизнес Софтуер Дистрибутор не е обвързана по никакъв начин с производителите и разпространителите на кино продуктите, търговските марки и др. споменати по-горе.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 13.06.08, 19:41, кака.лара:
    Лъжа е, лъжа!
    Качих AVG 8 Free. Съжалявам. Поне 2 пъти е по бавна от 7.5. При създаване на PDF файлове /виртуален принтер/ чопли по 15-20 сек. и товари на 100%. Сандъкът не реагира даже на "трите крака" през това време. Скрийнсейвърът ми се срива, когато се опита да тръгне. И отгоре на всичкото не мога да я накарам да престане да се занимава с PDF и SCR файлове.
    Python-а трябваше да го върна на вер. 2.4, 2.5 се срива при стартиране на IDLE. Thunderburd-а ми няма нерви да чака туткавия скенер за поща и дава "Timed out". А пък LinkScanner-ът явно е създаден специално да трови на човек живота. Деактивирах го още на 2-ия час.

    Сега лъжа ли е, или не е?

    ред.: Утре ще ми остане време и ще кача Avast или Avira. Може и да върна на AVG 7.5. Още не съм решила. Просто Осмицата е абсолютен шит.

  • Петък, 13.06.08, 20:06, anonymous:
    ” Лъжа е, лъжа!
    Качих AVG 8 Free. Съжалявам. Поне 2 пъти е по бавна от 7.5. При създаване на PDF файлове /виртуален принтер/ чопли по 15-20 сек. и товари на 100%. Сандъкът не реагира даже на "трите крака" през това време. Скрийнсейвърът ми се срива, когато се опита да тръгне. И отгоре на всичкото не мога да я накарам да престане да се занимава с PDF и SCR файлове.
    Python-а трябваше да го върна на вер. 2.4, 2.5 се срива при стартиране на IDLE. Thunderburd-а ми няма нерви да чака туткавия скенер за поща и дава "Timed out". А пък LinkScanner-ът явно е създаден специално да трови на човек живота. Деактивирах го още на 2-ия час.

    Сега лъжа ли е, или не е? „

    Не знам какво сте инсталирали, какви компютри имате, с каква версия на Windows сте и доколко обновена, колко памет имате свободна и прочие, затова не мога да ви кажа защо при вас е така. Както казах и по-горе, нормално е всяка антивирусна поне малко да товари (все пак върши работа), но това, което описвате не е нормалното държание на AVG 8.

    Аз също правя PDF файлове, но не ми зависва машината. Предполагам, че ползваме различни драйвери.
     Screen Saver-a ми работи както и на всички, на които съм виждал AVG инсталирана.

    Хората, които имат AVG, ползват всички нови екстри и са доволни - повярвайте го, защото досега сме получили доста положителни коментари от клиенти. Само някои много рядко се оплакват поради някакви причини, които не са в самото AVG, a другаде? Например, някои със защитна стена си спират някой важен процес и почва да им "виси" системата. Различни софтуери, различни инсталации, различни конфликти може да има. Затова има поддръжка, за да е всичко ОК.

    Относно LinkScanner - страхотен е за обикновения потребител, който трябва да знае къде да не ходи в Мрежата. Аз не ходя по гадни сайтове, затова си е пуснат и почти не го усещам т.е. почти не виждам червени и жълти (опасни) сайтчета.

    По-горе стана дума, че "не натоварва системните ресурси излишно и не прекъсва работата с компютъра". Добре ще се коригирам малко "не натоварва системните ресурси излишно и не прекъсва работата с компютъра при 99% от потребителите".

    Айде, със здраве...

  • Петък, 13.06.08, 20:29, кака.лара:
    Добре де!
    Вършиш си работата, за това ти плащат. Няма да ти усложнявам работата със сериозна дискусия
    Но шитнята си остава шитня!
  • Петък, 13.06.08, 21:00, anonymous:
    Твари много AVG8. На четири компютъра го гледам как работи - двата са с WindowsXP и 256 MB RAM, другият и той с XP и 1GB RAM, четвъртият - с Виста и 2 GB RAM. Забавя зареждането на Уина, и после доста се чака да се отварят програмки. AVG7.5 беше лека, ама осмицата само забива всичко. Пък версията за Линукс AVG7.5 много се престарава, не да си работи с нормална скорост, а бърза и загрява харда, и целия процесор натоварва.
  • Петък, 13.06.08, 21:17, anonymous:
    Тогава от беплатните коя остава за по-добрата алтернатива?

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.