download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Technologies печели "The Best of IT ChannelVision Awards" от Everything Channel

18.06.2008 14:52 (преди 15 години и 9 месеца) | ogi | показана 2392 пъти Статистики
AVG продължава поредицата от множество награждавания, потвърждава посвещението си към дистрибуцията чрез канали
AVG Technologies, водещ разработчик на софтуер за сигурност в Интернет, обяви, че е обявен за носител на наградата ‘The Best of IT ChannelVision Awards’ на Everything Channel в категорията "Най-добър създател на системно решение: софтуер”. Наградите са доказани трамплини за увеличаване на запознатостта на марката и надеждността на продукта в ИТ канала.
Наградите IT ChannelVision са единствените награди в канала, които се гласуват само от присъстващите системни интегратори и доставчици на решения, които вземат решенията и които влияят директно на решенията на техните клиенти при закупуването на технологии. След два дни на презентации в заседателната зала и срещи на четири очи, хората, които взимат решения, гласуват за продуктите и услугите, представени на изложението.
AVG беше избрана за победител, защото осигурява партньорите си в канала с новаторска технология и необходимата поддръжка, за да гарантира, че компаниите могат да предложат по-добра производителност в областта на сигурността на данните и неприкосновеността на личността. Партньорите и дистрибуторите на AVG са оторизирани да управляват многонишкови отношения и са специално обучени в продуктовата линия на AVG, за да осигурят техническа поддръжка на дистрибуторите/ риселърите и клиентите на локално ниво.
„Каналът става още по-важна част от нашия бизнес. AVG направи значителни инвестиции, за да посрещне уникалните нужди на нашите партньори и да ги поддържа в успешното задоволяване на нуждите от сигурност на техните клиенти’, казва Рик Карлсън, управляващ директор на работата на AVG за Северна Америка. „Изключително сме щастливи от това най-ново признание, доказателство, че нашата посвещение към канала дава конкретни резултати. Ще продължим да работим здраво с нашите партньори от целия свят, за да изпълним най-добре целите в бизнеса и в технологично отношение .”
Наскоро AVG също така стъпи на най-високото място, след като беше избран чрез гласуване като № 1 „Алтернативна марка” от VARBusiness Magazine, стратегическо печатно издание на интегрираната медийна платформа на Everything Channel. Спечелването на ориентираната към канала висока награда допълнително потвърждава силния ангажимент на AVG към доставянето на уникални решения и подкрепа на партньорите си.
Наградите на IT ChannelVision бяха представени на 22-ри май на IT ChannelVision Spring Event, което се проведе в Грейпвайн, Тексас. IT ChannelVision е главното събитие за ИТ Канала, което събира производителите с най-добрите системни интегратори и доставчици на решения в Северна Америка. За да научите повече за събитието, моля, посетете http://www.itchannelvision.com/us/
Everything Channel (www.everythingchannel.com, www.channelweb.com)
Everything Channel (преди CMP Channel) служи като единствената спирка за пазаруване за канала за продажби, който управлява 75 процента от продажбите на технология навсякъде по света. Доставчиците на ИТ и решения се обръщат към Everything Channel, за да се управляват и да ускорят бизнеса си. Everything Channel осигурява отговора на стратегията и брандинга, онлайн маркетинга, пазарно разузнаване и проучване, генерирането на лийдове, събития, свързани с марката и такива на определена тема, инструменти за обучение и управление на работния процес, ориентирани към тези, които купуват и продават чрез Канала. Everything Channel е помощник на United Business Media (http://www.unitedbusinessmedia.com/), световен доставчик при разпределението на новини и информационни услуги от специалисти с капитал на пазара от над 2.5 милиарда долара.
За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД
За AVG Technologies

Основана през 1991 в Бърно, Чешка Република. През годините AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) се е превърнала във водещ международен разработчик на решения за защита от Интернет заплахи за крайни потребители и малки и средни бизнеси. AVG е една от най-бързо разрастващите се компании в индустрия с повече от 66 милиона активни потребители в целия свят. Компанията има местни офиси в Северна Америка и Обединеното Кралство и наема някои от водещите експерти по Интернет сигурност в света, и по-специално в области като проучване, анализи и откриване на заплахите. Многократно награждаваните продукти на AVG се разпространяват в света чрез риселъри и чрез Интернет, както и чрез трети страни чрез Софтуерни пакети на разработчика (SDK).
За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., EMS, Entensys, IMSI/Design, Xara и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.