download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Промени в Windows Vista след зареждането на SP1

24.07.2008 20:56 (преди 15 години и 8 месеца) | anonymous | показана 3068 пъти Статистики
Microsoft публикува статия, в която очертава някои разлики в Windows Vista след инсталацията на SP1. Една не маловажна промяна, обаче, е липсата на Windows Desktop Search в Start менюто на системата.

Когато зареди първия сервизен пакет на Windows Vista, потребителят с недоволство открива, че едно от най-популярните и полезни приложения в системата, Windows Desktop Search е изчезнало от Start менюто, като не съществува опция за възстановяването му. Всъщност Microsoft предлагат на потребителите да направят собствен избор за своя търсещ механизъм, като този път, могат да се опрат на програми от трети производители. Windows Vista SP1 позволява промени в своята програма за търсене по подразбиране от вградения в Windows Desktop Search, която до скоро пристигаше с Windows Vista. Както е отбелязано по-горе, опцията за търсене е била отстранена от дясната страна на менюто Start, но също така се забелязва "See all results", който също го няма, когато извършвате търсене чрез менюто Start. Вместо това, ще видите "Search Everywhere". "Search Everywhere", от своя страна стартира стандартния Desktop механизъм за търсене.

Тези промени определено не са най-подходящите и удобни начини на избягване от идеята за монопол, която е обхванала Microsoft, и от собствен опит мисля че, дори е дразнещо.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.