download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Първия в света инструментариум за планиране и интегриране на WLAN 802.11n стандарт в корпоративната мрежа

23.09.2008 18:43 (преди 14 години и 4 месеца) | anonymous | показана 2044 пъти Статистики
LANPlanner на Motorola дава възможност да се планират местата за интегриране на Аccess Point, да се направи карта за покритие на мрежата и да определи точното количество Access Point AP-7131, необходимо за проекта.
Благодарение на добавения протокол Multiple-Input Multiple-Output (MIMO) новото поколение технологии WLAN -11n осигуряват до 5 пъти по-виско скорост в сравнение с g стандарта (средната скорост, с която се извършва трансферът на информация е около 74 Mbit/s). В тази връзка Motorola представи 11n LANPlanner – първия в света инструментариум за прогнозиране на потребностите и планиране на ресурсите за изграждане на Wi-Fi инфраструктура въз основа на новия стандарт 802.11n.
LANPlanner на Motorola дава възможност да се планират местата за интегриране на Аccess Point, да се направи карта за покритие на мрежата и да определи точното количество Access Point AP-7131, необходимо за проекта. Програмата Automated Migration Wizard значително ще улесни прехода към 802.11n стандарта и с нейната помощ предприятията ще могат прецизно да планират внедряването на новата технология.
За работа на мрежата със стандарт 802.11n Motorola предлага нов Access Point AP-7131. Access Point AP-7131 - първа в бранша точка за достъп с три независими радиоканала и скорост на предаване на данни до 300 Mbps. Новото устройство позволява едновременно предаване по VoIP, свързване с други Аccess Point или маршрутизатори, както и двудиапазонова защита от външно пробиване в мрежата.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.