download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Висока степен на улавяне на спам и малко неверни положителни резултати чрез двете нови антиспам машини на GFI MailEssentials

24.09.2008 08:08 (преди 15 години и 6 месеца) | anonymous | показана 2211 пъти Статистики
Нова версия на водещия антиспам и антифишинг софтуер GFI MailEssentials e пуснатa в продажба, обяви днес GFI, международен разработчик на качествен софтуер на недостижимо ниски цени. Версия 14 пристига с допълнителна антиспам машина, която ще подобри нивото на улавяне на спам веднага след инсталирането с минимално настройване. GFI MailEssentials 14 също така има характеристиката RealTime статистика в реално време RealTime и функция отчитане.
Със спечелените над 60 награди и повече от 80 000 доволни клиенти, GFI MailEssentials е сървърен антиспам филтър, който улавя над 98% от спама - включително най-новият CNN и MSNBC спам - но с много ниска степен на неверни положителни резултати. GFI MailEssentials може да открие и блокира фишинг имейли, както и да прибавя инструменти към мейл сървъра: отказване от права, наблюдение на електронната поща, отчитане за имейли по Интернет, сървъри за списъци с имейли, сървърно базирани автоматични отговори и POP3 изтегляния. Той също така пристига на цена, която е с 35% по-ниска от цените на който и да е от конкурентите на GFI.

Последната версия на GFI MailEssentials 14, пристига със SpamRazer, допълнителна антиспам машина, която осигурява втори слой защита и високоефективно филтриране веднага след инсталацията. Тя е проектирана да бъде много лесна за използване и защото често се осъвременява, най-новите спам атаки, като NDR спам, CNN спам, MSNBC спам и много други, се улавят без нуждата от фини настройки или обучаване на продукта.

С филтрирането на SpamRazer, филтриране по репутация на IP, филтър на Бейс и други разширени антиспам технологични модули, се постига ултра висока степен на улавяне, както и водеща на пазара ниска степен на неверни положителни резултати, като по този начин гарантира, че добрите и важни имейли не са квалифицирани като спам. За да подобри още цялостното действие на Microsoft Exchange Server, където е инсталиран GFI MailEssentials, версия 14 се закача към Exchange Server на ниво SMTP протокол. Това означава, че Exchange няма да трябва да изтегля всеки един имейл преди GFI MailEssentials да може да го отхвърли като спам. Това ще спести от пропускателната способност на канала и също така ще повиши производителността на процесора.

Други две нови характеристики в GFI MailEssentials 14 включват табло за статистика, за да дадат на администраторите визуален моментен запис на състоянието на техния имейл поток и статуса на продукта. От гледна точка на отчитането, GFI MailEssentials 14 позволява на потребителите (винаги по преценка на администратора) да получават дневен отчет, който показва колко имейла са получени за този потребител и колко от тях са отчетени като спам. Имейл отчетът ще направи списък с имейлите, уловени като спам.

„С над 80 000 клиента, GFI MailEssentials е водещият антиспам и антифишинг софтуер за сървъри на пазара днес. Той е идеалното антиспам решение за малки и средни фирми, защото използва водеща технология, но пристига на най-ниската цена на пазара. Версия 14 на този многократно награждаван софтуер е версията, която се чака отдавна, и ние сме уверени, че той задоволява нуждите на нашата голяма база от клиенти и съчетава много от това, което нашите клиенти са поискали от гледна точка на характеристики и технология", казва Дейвид Вела, директор на отдел „Продуктово управление" в GFI.

За повече информация за GFI MailEssentials, моля, посетете : http://www.gfi.com/mes. Ценообразуването започва от 186,40 евро за 10 пощенски кутии. Повече опции за ценообразуване са на разположение на
http://gfi.com/pricing/pricelist.aspx?product=ME&curr=EUR За България важат цените в евро. За поръчка нашите клиенти могат да се свържат със своя доставчик на софтуер или могат да изпратят запитване за допълнителна информация чрез нашата страница за контакт на адрес http://bsd.bg/contact.

За повече информация относно GFI Software и техните продукти можете да посетите сайта на дистрибутора им за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД (http://www.bsd.bg/gfi-software)

За GFI Software

GFI (http://www.bsd.bg/gfi-software) е единен източник за мрежовите администратори за посрещане на техните нужди от софтуер за сигурност и управление на съобщенията. Чрез технологията си, спечелила множество награди, и агресивната си ценова стратегия, GFI е изключително атрактивно решение за стабилността и продуктивността във всекидневните задачи на бизнеса. Мрежовата сигурност е значително застъпена във фамилията продукти LANguard, която включва Network Security Scanner, Security Event Log Monitor, EndPointSecurity и Network Server Monitor. Сигурността на съдържанието е подсигурена чрез MailSecurity и WebMonitor. А основните нужди при работа със съобщения и електронни писма се посрещат от пакетите MailEssentials, FAXmaker и MailArchiver за Microsoft Exchange и SMTP mail-сървъри. GFI е фокусирана за работа чрез риселърски канали, като над 15,000 организации по целия свят използват пълната продуктова линия на софтуера им. Поддържана от агресивен web-маркетинг, който генерира около 600,000 разглеждания на продукти в сайта на компанията и води до 50,000 изтегляния на пробни версии всеки месец, GFI продължава да успява и да се развива на непрекъснато растящия пазар, като има над 200,000 инсталации в целия свят. GFI е основана през 1992 г. и има офиси в Малта, Лондон, Рейли, Хонг Конг, Аделаида, Хамбург и Кипър.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., EMS, Entensys, IMSI/Design, Xara и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.