download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

12 секунди са достатъчни

07.10.2008 10:01 (преди 15 години и 6 месеца) | stefankr | показана 3522 пъти Статистики

Микроблоговете станаха доста популярни. По света има доста аналози на Twitter (http://twitter.com/), но в крайна сметка това са текстови блогове. А защо не запишем на видео това, което искаме да кажем на света? Авторите на проекта 12seconds.tv, са създали истински микровидеоблог - инструмент, в който текстът е заменен с видеоклип, продължаващ 12 секунди. Това е достатъчно, за да споделите миг от ежедневието си...

Названието на микровидеоблога определя и основната му функция. На адрес http://12seconds.tv/ можете да разкажете за нещо, което ви вълнува в клип с продължителност до 12 секунди - ето начин да се опитаме да изразим мислите си кратко и ясно.

В момента сайтът е в алфа версия и записването става само с покани. Можете да кандидатствате за покана. Записът на видеоклипа става посредством уеб-базирания интерфейс като се използва свързаната с компютъра ви камера. След като записът приключи, потребителят въвежда името му, описва го с тагове, указва мястото, където е заснет. Разбира се, към всеки клип може да има коментари, вижда се колко пътя е бил разгледан. Всички клипове не един потребител са в неговата страница, която се нарича "канал". Сайтът генерира код с препратка към видеоклипа. Възможно е интегриране с Twitter-акаунт.

Източник: internetno.net

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.