download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Бизнес Софтуер Дистрибутор обяви по-изгодни празнични цени за софтуер от AVG, Acronis и GFI

05.12.2008 17:07 (преди 15 години и 3 месеца) | anonymous | показана 1598 пъти Статистики
Според компанията покупка на софтуер за сигурност вече не е лукс, а неотложна необходимост

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/), водещ дистрибутор на софтуерни продукти за компютърна защита и сигурност на информацията, обяви, че в периода от 5 декември 2008 г. до 15 януари 2009 г. ще предлага мрежовите версии на антивирусния софтуер AVG, а също така и всички продукти на Acronis и GFI Software, със специални 10% по-ниски празнични цени за лицензи от до 200 компютъра или пощенски кутии.

“В края на годината всички бързаме да пазаруваме за любимите си хора, а понякога това става дори и в последния момент. В същото време корпоративните клиенти планират бюджети и определят с какви продукти и услуги да се снабдят като така оптимизират данъчната тежест, за да бъде новата година още по-успешна. Ние сме насреща през този важен период за бизнеса, за да предложим най-подходящите софтуерни решения за сигурност и защита на информацията, при това на още по-изгодни цени“, казва инж. Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор.

Защитата, архивирането и управлението на компютрите в корпоративните мрежи е сложна задача, която може да бъде осъществена качествено единствено чрез използването на специализирани софтуерни продукти. Мониторингът на сървърите и работните станции за уязвимости, следенето за неправомерен достъп и наличие на малуер и автоматизираното архивиране на всяка налична информация са трудности, с които се сблъскват всички системни администратори, но често са пренебрегвани от мениджърите като маловажни. Въпреки това, напоследък става все по-ясно и на ръководителите, че ако един съвременен бизнес не предприема адекватни мерки, съответстващи на нарастващата вълна от компютърни и Интернет атаки, последиците за бизнеса им могат да бъдат фатални.

Наближавайки края на 2008 година от Бизнес Софтуер Дистрибутор отбелязват, че тя е била белязана от редица събития в областта на компютърната и информационната сигурност както в България, така и в световен мащаб. В българското общество се е говорило много повече за сигурността на данните като за важен аспект на бизнеса, а също и за реалните инциденти при липсата на защита. Случаите на изтичане и кражба на информация от важни институции и корпоративни мрежи често са били сред водещите новини в медиите.

На фона на всичко това Бизнес Софтуер Дистрибутор отчита:

- Нараснала база от клиенти на AVG Technologies в България, която надхвърля 160,000 инсталации (над 85 милиона в целия свят) към октомври 2008 г.
- Осъзнаване на нужда за съхранение на информацията и управление на сигурността в корпоративните мрежи, лесно осъществимо чрез продуктите на Acronis и GFI Software
- Фокусиране на сериозните бизнес клиенти към легално закупуване на софтуерни продукти и планиране на управлението на риска.

Според компанията описаните фактори дават надежда, че процеса на ограмотяване на българския бизнес в областта на компютърната сигурност върви в добра посока и върху проблемите в тази област вече се гледа значително по-сериозно.

„Само пред последната година бяха оповестени хиляди фрапантни случаи на проблеми с компютърната сигурност при компании по целия свят. Те са довели до необратима загуба на ценни данни, милиарди долари и доверие от страна на клиентите в продуктите и услугите на засегнатите доставчици. Планирането на покупка на софтуер за сигурност вече не е лукс, а необходимост, която не може да бъде пренебрегвана с лека ръка“, казва инж. Михаил Матеев, ръководител на софтуерните продажби в Бизнес Софтуер Дистрибутор. „Използването на продуктите на AVG, Acronis и GFI посреща точно нуждата от софтуер във всички области на сигурността на данните“, допълва той.

За повече информация относно промоцията и нейните условия можете да се свържете с Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/), а за да заявите определени софтуерни продукти се обърнете към вашия доставчик на софтуер като го насочите към дистрибутора.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., EMS, Entensys, EMCO, IMSI/Design, Xara и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

За AVG Technologies

AVG (http://www.bsd.bg/avg-software)е световен лидер в областта на решенията за сигурност, който защитава 85 милиона компютри на крайни потребители и на малки фирми в 167 страни от постоянно нарастващото разпространение на уеб заплахи, вируси, спам, киберпрестъпници и хакери в Интернет. С главна квартира в Амстердам, AVG има почти две десетилетия опит в битката с кибер престъпленията и една от най-напредналите лаборатории за откриване, премахване и сражаване със заплахи в Интернет от целия свят. Безплатният вариант на софтуера, който се изтегля онлайн, позволява на начинаещите потребители да придобият основна антивирусна защита и след това лесно и изгодно да обновят до по-високи нива на сигурност и защита както в работни среди за единични, така и в такива за множество потребители. Почти 6 000 риселъри, партньори и дистрибутори в световен мащаб работят в екип с AVG, включително Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart и Yahoo!.

За Acronis

Acronis (http://www.bsd.bg/acronis-software) е глобален доставчик на софтуер за управление на съхранението, който позволява на компании и частни лица да преместват, управляват и поддържат цифровите си активи. Acronis продава иновативни решения за възстановяване след бедствия, консолидиране на сървъри и миграция чрез виртуализация, което позволява на потребителите да поддържат непрекъсваемостта и да намалят времето за възстановяване при използването на компютърни системи. Софтуерните продукти на Acronis се продават в над 180 страни и са преведени на 13 езика. За допълнителна информация, моля, посетете сайта на дистрибутора им за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор.

За GFI Software

GFI (http://www.bsd.bg/gfi-software) е единен източник за мрежовите администратори за посрещане на техните нужди от софтуер за сигурност и управление на съобщенията. Чрез технологията си, спечелила множество награди, и агресивната си ценова стратегия, GFI е изключително атрактивно решение за стабилността и продуктивността във всекидневните задачи на бизнеса. Мрежовата сигурност е значително застъпена във фамилията продукти LANguard, която включва Network Security Scanner, Security Event Log Monitor, EndPointSecurity и Network Server Monitor. Сигурността на съдържанието е подсигурена чрез MailSecurity и WebMonitor. А основните нужди при работа със съобщения и електронни писма се посрещат от пакетите MailEssentials, FAXmaker и MailArchiver за Microsoft Exchange и SMTP mail-сървъри. GFI е фокусирана за работа чрез риселърски канали, като над 15,000 организации по целия свят използват пълната продуктова линия на софтуера им. Поддържана от агресивен web-маркетинг, който генерира около 600,000 разглеждания на продукти в сайта на компанията и води до 50,000 изтегляния на пробни версии всеки месец, GFI продължава да успява и да се развива на непрекъснато растящия пазар, като има над 200,000 инсталации в целия свят. GFI е основана през 1992 г. и има офиси в Малта, Лондон, Рейли, Хонг Конг, Аделаида, Хамбург и Кипър.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.