download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Logitech представя Comfort Lapdesk – нов удобен и стилен аксесоар за лаптоп

08.12.2008 15:25 (преди 15 години и 4 месеца) | ogi | показана 2275 пъти Статистики

Logitech Comfort Lapdesk дава повече комфорт при работа с лаптоп на дивана, в леглото и дори на пода

Фримонт, Калифорния – 8 декември 2008 г. – Можете да ползвате лаптопа си навсякъде вкъщи, но когато получавате повече мобилност, обикновено жертвате комфорта. За да се избегне това неудобство, днес Logitech представи официално Logitech® Comfort Lapdesk за лаптоп – най-новото попълнение при аксесоарите за лаптоп на Logitech. Comfort Lapdesk дава стабилна основа и помага да се предпазите от топлината на лаптопа когато работите от комфорта на дивана, почивате си в леглото или сте поседнали небрежно на пода във всекидневната.
„Докато останалите подложки обещават повече комфорт, те често не са особено качествени, ергономични и стабилни,” заяви Денис Павилярд, вицепрезидент Продуктов маркетинг на клавиатури и комплекти мишки с клавиатури в Logitech. “Новият Logitech Comfort Lapdesk прави работата с лаптопа много по-комфортна където и да се намирате.”
След проведено проучване, Logitech установи, че почти 60% от хората, които ползват лаптоп вкъщи, седят на дивана – така могат докато са заедно с близките си да проверят нещо в интернет, да изпратят и-мейл или да разменят няколко думи с приятели в чата. Освен това проучването показа, че 36% от хората ползват лаптоп в леглото, а 16% седят или се излежават с лаптопа на пода. Почти 50% от тях обаче споделят неприятни усещания от прегряването на лаптопа, а на 41% им е неудобна позата, която заемат при работа с лаптопа. Някои хора ползват възглавница или дебела книга в опитите си да създадат бариера за топлината, излъчвана от лаптопа, но тези подръчни приспособления често по-скоро задържат топлината и правят прегряването още по-неприятно.
За разлика от импровизираните временни решения за подложки, Comfort Lapdesk включва четирислоен дизайн, предпазващ от прегряване. Най-долният пласт е от специална текстилна материя с отворчета, пропускащи въздух (обикновено използвана в спортните екипи), а въздушна камера между основата и върха допълнително намалява загряването. Освен това, вместо целият лаптоп да стои в скута ви, извитата като дъга основа има контакт с тялото само на 4 места и така циркулацията на въздуха допълнително се улеснява.
За стабилна основа и удобство при ползване на лаптопа, меката подложка в основата позволява да отпуснете свободно краката си вместо да стискате колене, за да крепите лаптопа. Не на последно място е гладката, но не хлъзгава плоскост от горната страна, върху която лаптопът стои стабилно и да няма опасност да се хлъзне и да падне на пода. Наклона на Comfort Lapdesk е с ъгъл 12 градуса и повдига лаптопа така, че да усещате повече комфорт особено във врата и колената когато седите.
А когато приключите с работата или развлеченията на лаптопа, можете лесно да мушнете Comfort Lapdesk под дивана или под леглото, или да го изправите вертикално отстрани така, че да не заема излишно място.

Цена и наличност
Logitech Comfort Lapdesk за лаптоп се очаква на пазара в Европа през януари
2009 г. на цена около ?39.99 (около 78 лева).

За Logitech
Основана през 1981 г., Logitech конструира, произвежда и предлага персонални периферни устройства, даващи възможност на потребителите ефективно да работят, играят и общуват в дигиталния свят. Logitech International e швейцарско акционерно дружество, чиито акции се търгуват на Швейцарската (SWX Swiss Exchange (LOGN) и на Американската (NASDAQ National Market System (LOGI) борса.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.