download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на Diskeeper Corporation за България

09.01.2009 17:44 (преди 15 години и 3 месеца) | anonymous | показана 1543 пъти Статистики
Бизнес Софтуер Дистрибутор , водещ дистрибутор на софтуер за компютърна защита и сигурност на информацията, сключи договор за дистрибуция на всички продукти на Diskeeper Corporation за България. Diskeeper Corporation е известна като разработчик на най-продавания софтуер за дефрагментиране в Северна Америка, като през 2008 г. има дял от 99,2% от целия пазар на софтуер за дефрагментиранe, доставян за Microsoft Windows от трети страни.
Софтуерът на Diskeeper Corporation е софтуер за време на криза

Дефрагментирането на дисковете на сървъри, работни станции и отделни компютри в реално време, а също и възможността за бързо възстановяване на вече изтрити или инцидентно надписани файлове са критично важни задачи за всеки ИТ отдел и организация. Разумното използване на ресурсите и непрекъснатостта на работния процес, са единствения подход, който може да бъде успешен в условията на финансовата криза.

За разлика от други софтуерни продукти, които не влияят силно положително на финансите на бизнеса, софтуерът на Diskeeper Corporation пряко намалява разходите за нов хардуер, системно обслужване и опасна загуба на ценни данни и време. От друга страна той значително увеличава надеждността на системите и производителността на труда, ускорява колаборацията в организацията и свежда до минимум рисковия фактор „човешка грешка“.

„Ние вярваме, че в партньорство с Diskeeper ще успеем да намалим разходите и увеличим приходите на бизнеса и така ще докажем, че софтуера може да бъде печеливш ход, за всяка организация“, казва Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор. „Качествените продукти на Diskeeper Corporation и нашия професионален опит като дистрибутор са залог за перспективното ни партньорство в бъдеще.“

Продукти на Diskeeper Corporation

Двата най-популярни и използвани продукта на Diskeeper Corporation са дефрагментатора Diskeeeper и приложението за възстановяване на файлове Undelete.

Diskeeper – дефрагментиране в реално време

С над 30 милиона продадени лиценза, домашните и корпоративните потребители разчитат на софтуера за дефрагментиране Diskeeper®, за да получат несравнима скорост и надеждност в техните базирани на Windows лаптопи, десктоп компютри и сървъри. Основните предимства при инсталиране включват: по-кратко време за стартиране и зареждане на системата, по-бързи сканирания за вируси, архивиране, браузване в Интернет и ускорен достъп до най-често използваните файлове и програми в системата. Предимствата на надеждността включват непрекъснатост на работата на компютъра и удължаване на живот му с 1 до 3 години. Diskeeper има над 384 награди в бранша само за последната година и в момента на писането на този материал поддържа впечатляващия пазарен дял от 89.8% за брой продадени продукти чрез дистрибуция за системни и основни дискови инструменти.

Undelete - защита „на минутата“ и бързо възстановяване на изтрити файлове

Undelete е продукт на Diskeeper Corporation, който заменя кошчето на Windows® с Recovery Bin™, който прихваща всички изтрити файлове без значение как са били изтрити или кой ги е изтрил. Всичко е толкова лесно – кликвате с десния бутон върху името на файла, избирате Recover и файла се възстановява. Version Protection също прави възможно лесното възстановяване на стари версии на файлове от Undelete, когато стари файлове са били надписани с по-нови в Microsoft Word, Excel или PowerPoint files. Когато Undelete се използва в мрежова среда във варианта Сървър/Клиент изтриваните файлове от работните станции се разполагат върху файловите сървъри на организацията и могат да бъдат възстановявани и отдалечено от ИТ Администратор.

Diskeeper Corporation също предлага продукти за VMS® и OpenVMS на VAX® и Alpha® платформи, които включват Diskeeper, FragGuard, Filemaster и I/O Express®

За повече информация относно продуктите на Diskeeper Corporation, моля, посетете http://www.bsd.bg/diskeeper-software

За Diskeeper Corporation

Diskeeper Corporation (преди позната като Executive Software) е създадена на 22 юли 1981 г. от предприемача филантроп Крег Дженсен. След пускането на първия им дефрагментатор, постигнал голям успех сред потребителите, компанията скоро се разраства светкавично и според списание Inc.® влиза в списъка на 500-те най-бързо растящи частни компании в Америка с продължение на четири последователни години.
В началото на 90-те, Diskeeper става най-продаваният софтуер за всички времена използван на бизнес компютрите от Digital Equipment Corporation®, което поставя компанията, според списанието Software®, в Top 100 в света на предлагащите независим софтуер.

Това привлича вниманието на Microsoft Corporation и скоро Diskeeper Corporation създава стратегическо партньорство с тях за създаването на версия съвместима с операционната система Windows за PC платформа. Новият продукт става най-продавания софтуер за дефрагментиране в Северна Америка, който през 2008 г. вече заема дял от 99.2% от целия пазар на софтуер за дефрагментиране, доставян от трети страни за Microsoft Windows.

Diskeeper Corporation е мулти-национална корпорация с дистрибуторски канали в Северна Америка, Южна Америка, Европа, Азия и Австралия.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, I.R.I.S., EMS, Entensys, IMSI/Design, Xara и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.