download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Technologies първи пуснаха завършена защита за Windows 7

16.01.2009 21:32 (преди 15 години и 3 месеца) | anonymous | показана 2511 пъти Статистики
AVG Internet Security и AVG Anti-Virus са единствените тествани и напълно работещи антивирусни и защитни продукти за Windows 7, които вече се продават и се препоръчват от самите Microsoft на техния сайт.
Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/), водещ дистрибутор на софтуер за компютърна защита и сигурност на информацията, днес обяви, че продуктите за антивирусна защита и Интернет сигурност на AVG Technologies, вече са напълно завършени и работят безпроблемно под новата операционна система Windows 7, която е в публична бета версия.

За да са сигурни, че техните клиенти ще ползват само подходящи продукти за защита, Microsoft са създали на своя сайт специална страница, където са представени одобрените програми. Освен софтуера на AVG Technologies, там се предлагат и версии на още два продукта за антивирусна защита и сигурност от други компании, но за разлика от тези на AVG Technologies, те са все още в тестови бета версии и не могат да бъдат закупени, за да гарантират сигурността и функционалността, която се очаква от един завършен продукт. Страницата, на която Microsoft показва препоръчваните антивирусни продукти за Windows 7 е на адрес: http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx

„Ние не сме изненадани от факта, че AVG Technologies отново са изключително производителни и изпревариха конкуренцията си при пускането на продуктите за Windows 7. Докато много компании за сигурност все още се колебаят, кога и дали да представят своите алфа и бета версии, AVG вече продава продуктите си.“, казва Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор, дистрибутор на продуктите на AVG Technologies за България. “Софтуерът на AVG Technologies в момента е инсталиран и се използва от над 80 милиона компютъра в целия свят и от над 160 хиляди в България, като броят им расте ежедневно. Нашите партньори и доставчици, на едно от най-качествените решения за сигурност на пазара, както винаги дадоха всичко от себе си, за да задоволят търсенето, предизвикано от големия интерес Windows 7. Ние вярваме, че трудът им ще бъде оценен по достойнство от всички потребители на новата операционна система.”

На 10 януари Microsoft пуснаха публична бета версия на тяхната нова операционна система Windows 7, като тя предизвика такъв интерес, че още същия ден се наложи достъпа до сървърите за изтегляне да бъде временно спрян, докато се осигурят допълнително сървърни ресурси. Едновременно с пускането на новата версия на Windows, всички Интернет издания предупредиха, че производителите на антивирусен софтуер все още не са готови да я защитават и по тази причина ползването и е опасно. AVG Technologies, обаче единствени представиха напълно работещи решения, които могат да бъдат изтеглени и използвани веднага.

За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД (http://www.bsd.bg/)

За AVG Technologies

AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) е световен лидер в областта на решенията за сигурност, който защитава 85 милиона компютри на крайни потребители и на малки фирми в 167 страни от постоянно нарастващото разпространение на уеб заплахи, вируси, спам, киберпрестъпници и хакери в Интернет. С главна квартира в Амстердам, AVG има почти две десетилетия опит в битката с кибер престъпленията и една от най-напредналите лаборатории за откриване, премахване и сражаване със заплахи в Интернет от целия свят. Безплатният вариант на софтуера, който се изтегля онлайн, позволява на начинаещите потребители да придобият основна антивирусна защита и след това лесно и изгодно да обновят до по-високи нива на сигурност и защита както в работни среди за единични, така и в такива за множество потребители. Почти 6 000 риселъри, партньори и дистрибутори в световен мащаб работят в екип с AVG, включително Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart и Yahoo!.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper Corporation, EMS, Entensys, I.R.I.S. и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 16.01.09, 22:49, karadzha:
    Сега се очаква Н.В. Потребителят да сертифицира Уин 7, като се появи финализиран. Щото на Вистата нещо не й личи добре цифровия ни подпис

     П.П. Не че и аз съм нещо, ма някви мезета (МС), да одобряват други такива - си е смях у залата Юзърчеата сме крайно тъпи и не разбираме от бачкаща антивирусна

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.