download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Национален конкурс по рендиране на проекти с TurboCAD Professional v15

20.01.2009 18:40 (преди 15 години и 2 месеца) | anonymous | показана 2369 пъти Статистики
Бизнес Софтуер Дистрибутор ще раздаде награди на стойност над $3000 долара на участниците, които спечелят първите три места в двете обявени категории. Подсигурени са и безплатни 15-дневни версии на продукта за изтегляне и използване.

Наградите за конкурса
Наградите за конкурса

Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/), водещ български софтуерен дистрибутор, днес съобщи, че обявява конкурс за рендиране на CAD изображения чрез използване на последната версия на разпространявания от тях за България продукт TurboCAD Professional. Проектите ще бъдат оценявани от избрани специалисти и от посетителите на специално създадена за оценяването страница, като ще ги разглеждат в рамките на две седмици, след края на надпреварата. Наградата за победителите ще бъде софтуер на стойност над $3000, а файлове с проекти ще се приемат само от 20 януари до 30 март 2009 г.

За да бъде съревнованието наистина интересно както за архитектите, така и за машинните инженери и дизайнерите, които са основните потребители на CAD софтуер, компанията дистрибутор е разделила конкурса на две категории - „Архитектурен дизайн“ и „Индустриален дизайн“.

Интерфейс на TurboCAD Pro v15
Интерфейс на TurboCAD Pro v15

„Конкурсът за рендиране с TurboCAD Professional v15 е чудесно предизвикателство за тези, които желаят да покажат уникалните си проекти пред света. Сега студенти, архитекти, инженери, дизайнери и др. професионалисти могат да представят себе си пред огромна аудитория от Интернет потребители“ казва Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор, дистрибутор на продуктите TurboCAD за България. „За някои от участниците това може да е възможност да покажат проектите, които са тяхна гордост, за други да погледнат с носталгия проекти, които са обичали, но никога няма да се реализират в действителност, а само на екрана, а за трети просто шанс да се свържат с бъдещите си работодатели. Каквато и да е причината за участие, както самите участниците, така и хората, които ще оценяват работата им ще бъдат удовлетворени от крайния резултат.“

На специалната страница за конкурса (http://www.bsd.bg/now/TurboCAD-Contest-2009/) са дадени насоките и правилата за участие, които са:
- Изпратените изображения трябва да са на файлове създадени от самите вас и да са рендирани с TurboCAD Professional v15 (дори и ако не са проектирани първоначално с него).
- Изпратените изображения трябва да са във формат JPEG със 100% качество в размер до 1600 пиксела ширина;
- Изображенията, които ще участват, трябва да са архивирани в ZIP-файл и доставени на имейл адрес в рамките на срока на конкурса, заедно с вашето име, фирма, населено място и телефон за връзка.
- Няма ограничение в броя на рендираните изображения, които ще изпратите за конкурса.
- Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД ще има право да използва изображенията от конкурса при представяне на продуктите TurboCAD или във връзка с конкурса, като вие или вашата фирма ще бъдете посочени като притежател на правата.

На същата страница е даден и неограничен достъп за безплатно изтегляне на 15-дневни версии на продукта TurboCAD Pro с възможност за активиране като Architectural Edition /архитектурен вариант/ и Mechanical Edition /машинен вариант/ в зависимост от категорията за участие.

За повече информация относно конкурса или продуктите TurboCAD, можете да посетите специалната страница на конкурса http://www.bsd.bg/now/TurboCAD-Contest-2009/ или сайта на дистрибутора за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg/)

За IMSI/Design

IMSI/Design е световен лидер в доставянето на CAD софтуер до крайни потребители с над 2 милиона продажби на своя водещ продукт TurboCAD. Продуктовата линия на IMSI/Design включва гамата многократно награждавани приложни програми за прецизен дизайн TurboCAD, DesignCAD и Turbo FloorPlan. За повече информация, моля посетете http://www.imsidesign.com/ или http://www.turbocad.com/.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper Corporation, EMS, Entensys, I.R.I.S. и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.