download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG Internet Security 8.5 beta вече е достъпна за свободно изтегляне и тестване

21.01.2009 23:17 (преди 15 години и 3 месеца) | anonymous | показана 2538 пъти Статистики
Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/), водещ дистрибутор на софтуер за компютърна защита и сигурност на информацията, днес обяви, че техния партньор AVG Technologies са предоставили за свободно изтегляне и тестване бета версията на продукта AVG Internet Security 8.5.
Освен направените подобрения на старата версия 8.0, към новата версия е добавена и напълно новата система за проактивна защита срещу кражба на идентичност и всякакъв вид малуер, придобита наскоро чрез закупуването на компанията Sana Security, Inc.

Всички желаещи да тестват и коментират новата бета версия на AVG Internet Security могат да го направят като се регистрират на сайта http://beta.avg.com и следват инструкциите, които са достъпни на английски език след включването в него. AVG Technologies умолява желаещите, решили да изтеглят и тестват софтуера, да следват внимателно описаните препоръките, да съобщават своевременно за евентуални възникнали грешки при използването му и да изпращат предложения за бъдещи подобрения в продукта. По време на провежданите тестове ще бъде на разположение и Beta Forum (http://betaforum.avg.com), който също ще бъде постоянно наблюдаван от екипа разработчици на AVG.

AVG Internet Security е софтуер за антивирусна защита и Интернет сигурност, използван от милиони потребители по целия свят, който предлага защита от малуер, спам и фишинг атаки и включва вградена защитна стена. Неговата основна версия (до 10 компютъра) е предназначена за малки фирми и организации, които търсят лесен за инсталиране и използване софтуер на принципа „постави и забрави“ и дава пълна защита на компютърните системи в реално време, като не забавя значително работата им. Версията AVG Internet Security Network Edition, е подходяща за средни по големина и много големи организации, които се нуждаят от решения за отдалечено инсталиране и управление на сигурността в корпоративните си мрежи. Антивирусната защита на AVG е инсталирана и се използва на над 160 000 компютъра в България и техния брой ежедневно нараства.

За AVG Technologies

AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) е световен лидер в областта на решенията за сигурност, който защитава 85 милиона компютри на крайни потребители и на малки фирми в 167 страни от постоянно нарастващото разпространение на уеб заплахи, вируси, спам, киберпрестъпници и хакери в Интернет. С главна квартира в Амстердам, AVG има почти две десетилетия опит в битката с кибер престъпленията и една от най-напредналите лаборатории за откриване, премахване и сражаване със заплахи в Интернет от целия свят. Безплатният вариант на софтуера, който се изтегля онлайн, позволява на начинаещите потребители да придобият основна антивирусна защита и след това лесно и изгодно да обновят до по-високи нива на сигурност и защита както в работни среди за единични, така и в такива за множество потребители. Почти 6 000 риселъри, партньори и дистрибутори в световен мащаб работят в екип с AVG, включително Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart и Yahoo!.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper Corporation, EMS, Entensys, I.R.I.S. и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.