download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

UBISOFT® празнува 25 – тата годишнина на Teenage Mutant Ninja Turtles® с пускането на нова видео игра

27.01.2009 10:29 (преди 15 години и 2 месеца) | ogi | показана 2117 пъти Статистики
Днес Ubisoft обявява предстоящото пускане на пазара на изцяло новата, оригинална видео игра, Teenage Mutant Ninja Turtles® (TMNT®) – първата, която не е обвързана с филма TMNT®, телевизионното шоу или комикса – и представлява екшън заглавие с възможност за едновременна игра на четирима човека.
София, България –27 януари, 2009 – Днес Ubisoft обявява предстоящото пускане на пазара на изцяло новата, оригинална видео игра, Teenage Mutant Ninja Turtles® (TMNT®) – първата, която не е обвързана с филма TMNT®, телевизионното шоу или комикса – и представлява екшън заглавие с възможност за едновременна игра на четирима човека. Играта се разработва от Game Arts, известни с работата си върху популярното заглавие Super Smash Bros.™ Brawl за Wii™. По план играта трябва да излезе през есента на 2009 и ще бъде ключов момент в “Shell-ebration” – празненството, което ще продължи през цялата година по случай 25-тата годишнина на Teenage Mutant Ninja Turtles®. В допълнение към видео играта на пазара ще бъдат пуснати и нови и вълнуващи продукти за феновете на TMNT® в САЩ и по целия свят.

Успехът на Teenage Mutant Ninja Turtles® в различните видове медии се потвърждава през изминалите 25 години от многобройните получени признания, а именно: най-продавана видео игра на Xbox LIVE® Arcade за видео гейм и развлекателната система на Microsoft Xbox 360® за 2007; в края на 80-те и началото на 90-те телевизионното шоу в събота сутрин е номер едно по рейтинг в САЩ; номер едно по рейтинг е и всекидневно излъчваното детско телевизионно анимационно филмче; видео игра номер едно в света за развлекателната система Nintendo ™ и Game Boy™ Advance, както и номер едно подвижна лайв сцена в САЩ.

“Безкрайно се вълнуваме от предстоящите празненства по повод 25-тата годишнина на първия TMNT® комикс и планираме доста интересни ‘Shell-ebration’ събития през цялата 2009,” коментира Gary Richardson, CEO на Mirage Studios. “Страхотната нова видео игра, която Ubisoft ще пусне през 2009, е важна част от празненствата по случай годишнината на Костенурките, в които ще се включат фенове от целия свят.”

“Няма по-добър начин да се отдаде дължимото на Костенурките от това да се направи изцяло нова игра, която ще помогне за старта на следващите 25 успешни години,” казва Tony Key, старши вице - президент на продажбите и маркетинга в Ubisoft. “За нас е удоволствие да си партнираме отново с Mirage като част от световните празненства по случай рождения ден на Костенурките.”

Повече подробности относно играта могат да се намерят в януарското издание Nintendo Power Magazine в САЩ, където Костенурките ще бъдат тема на броя.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 27.01.09, 14:14, dhtj:
    ухаааааааааааа костенурките НИДЖААА супер
  • Вторник, 27.01.09, 20:16, dreamskill:
    Тийнейдж мютънт нинжа търтълс тъ ръм тъ ръ-пъръръм ТАРАРА РА РА тарарам

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.