download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Ubisoft® завладява Западното крайбрежие на Канада Компанията придобива разположеното във Ванкувър студио Action Pants Inc.

04.02.2009 17:41 (преди 15 години и 1 месец) | ogi | показана 1352 пъти Статистики
София, БЪЛГАРИЯ – 4 февруари, 2009 – Днес Ubisoft съобщава, че разширява своята дейност чрез придобиването на независимия дивелъпър Action Pants Inc., студио, разположено във Ванкувър, Канада. Това бележи появата на първото вътрешно производствено студио на Ubisoft на северноамериканското западно крайбрежие.
Action Pants Inc. е основана през 2006 от ветераните в гейм индустрията Simon Andrews, Nik Palmer и Omar Al-Khafaji. Понастоящем компанията има в състава си повече от 110 разработчици на видео игри. Ситуирано в модната зона Yaletown, студиото влиза в класацията Топ 50 на най-добрите работодатели в областта за 2008 и 2009, както и в класацията на BC Business Magazine “Най-добрите компании в областта, за които можете да работите през 2007”. През 2009 излиза първото заглавие на студиото, спортна игра, разработена специално за Wii™. Тази нова интелектуална собственост ще подсили скорошния успех на Ubisoft в спортния жанр, за който в значителна степен допринесе франчайзинга Shaun White Snowboarding.

"От известно време внимателно наблюдаваме Ванкувър, тъй като искахме да установим присъствие в един от най-големите извори на таланти в гейм индустрията," казва Christine Burgess-Quemard, Изпълнителен директор на производството в световен мащаб в Ubisoft. "Творческите таланти в Action Pants улесниха вземането на крайното ни решение. И от двете страни сме удовлетворени от установяването ни в региона, както и от присъединяването на фантастичната група от опитни дивелъпъри, които ще започнат обмяната на опит с другите ни екипи по целия свят."

 “Много сме развълнувани от предоставената ни възможност и от предстоящите ползи за нашето студио” споделя Simon Andrews, един от създателите и изпълнителен съдружник на Action Pants Inc. ”Action Pants и Ubisoft споделят доста идентични ценности и ние сме убедени, че това обединение ще предостави на всички наши служители нови и вълнуващи възможности, както и ресуси, които ще се отразят благотворно на всички наши бъдещи проекти”.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.