download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

BGTwilight.com - Българският сайт за "Здрач"

28.02.2009 14:07 (преди 15 години и 1 месец) | anonymous | показана 10745 пъти Статистики

С навлизането на Twilight модата в България, по която вече са запалени повечето тийнейджъри се появи и първият изцяло български сайт за поредицата "Здрач". Сигурно повечето от вас вече са разбрали за романа на писателката Стефани Майър, който разби всякакви класации и най-вероятно до броени дни ще изблъска Хари Потър от рекордите по продажби. Именно поради тази причина, се появи и BGTwilight.com, сайтът който има за цел да обедини всички фенове на сагата.

Навярно, още в самото начало сайта да ще ви заинтригува със своите новини, ресурси, статии, галерии, клипове, анкети, дискусии и всякакъв вид други полезни, интересни и забавни неща, необходими на един "Twilight" фен. Не, на заден план остава и елегантният дизайн на BGTwilight.com, който придава, чаровна атмосфера - стил "здрач".
От екипа на сайта, обещават, че ще се постараят да оправдаят очакванията на всички нас и ежедневно ще ни бъдат “сервирани” най-интересните новини и факти от света на “Twilight”. Ако, все пак сте истински фен, не пропускайте възможността да се регистрирате и разгледате BGTwilight -форума. Конкурсите, анкетите дискусиите и т.н. във форума ще направят престоят ви, в портала още по-забавен, както и когато се запознаете с редица други български фенове на поредицата.

Източник: www.BGTwilight.com

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.