download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Mozilla обмисля промени в празния таб на браузъра

06.03.2009 19:23 (преди 15 години и 1 месец) | stefankr | показана 2776 пъти Статистики
Празният бял прозорец, който се вижда всеки път при отваряне на нов подпрозорец на браузъра може да се използва за различни потребни неща...
Разработчиците на браузъра Firefox от екипа на Mozilla Labs, предложиха няколко нови начини за получаване на допълнителен ефект от празните подпрозорци. Според техните предложения, празният таб може да предложи възможност за контекстно търсене по дума, маркирана в друг таб, препратки към последните посетени страници и новини за действията на приятели и колеги. Ейза Раскин от дизайнерската група на Firefox публикува свой вариант за дизайна на новите подпрозорци. Още сега желаещите могат да изпробват на практика работата с новия дизайн на подпрозорците, инсталирйки експерименталното разширение в последната версия на New Tab за Firefox 3.1 (версия за разработчици, потребителите ще имат достъп направо до версия 3.5). Вижте още: http://labs.mozilla.com/2009/03/new-tab-page-proposed-design-principles-and-prototype/.

Източник: soft.mail.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 06.03.09, 20:53, anonymous:
    След като си ъпдейтнах двойката до 3.5 версията само проблеми.Не мога да вляза в рутера,постояно ми се рефрешва,на някои картинки ми даваше грешка че не може да зареди поради повреда и т.н.
    За сега ще я карам на 2-та като излезе 4 версия ще си помисля
  • Петък, 06.03.09, 21:30, stiliyangr:
    В "Опера" от известно време "празният" прозорец не е съвсем празен и оттам могат бързо да се избират определени предварително заредени там отметки
  • Събота, 07.03.09, 12:50, anonymous:
    От доста време има решение на този проблем. Създадено е допълнение за Firefox което позволява при отваряне на нов ТАБ да се зареди посочена от теб страница...(което можете да свалите от тук firefox add-on) Всъщност това не знам колко е ново, но от около половин година имаше едно друго което при отваряне на нов таб зареждаше "home page".
     Разбира се, браво на Mozilla, ще го подобрят и ще улеснят работите още повече

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.