download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Нов брой на списание Download.BG

09.03.2009 12:19 (преди 15 години и 1 месец) | mitko | показана 2598 пъти Статистики
Корица и диск
Корица и диск

Мартенският брой на Download.BG е вече по сергиите. В него ще откриете ваучер за 30 дневен премиум достъп до сайта. А със съдържанието му може да се запознаете оттук

Download.BG може да откриете при най-добрите вестникопродавци, в т.ч. и в магазините Select към бензиностанциите Shell, търговските обекти на OMV и Петрол.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 12.03.09, 18:48, spursy:
    Всъщност не знам защо в случая сме ние обвинявани, като разпространението на списанието е работа на други фирми. Download.BG има договор, както с печатница, така и с разпространители. Ще помоля angelicstar да даде малко повече информация от кой квартал е и къде не е намерила списанието за да проверим.
    Иначе например аз съм от младост и виждам списанието както в Шел, така и в кауфланд. Не използвам градски транспорт затова не мога да коментирам реповете по спирките, но утре специално ще погледна ;)

    П.п. разбирам, че някои потребители дори след 3 месеца не могат да приемат примиума, но това не значи, че трябва да досаждат на останалите с еднотипните си мнения. Не е желателно да се пишат спам коментари, които нямат нищо общо с дадена тема, само за да се изтъкне личното мнение. Въпреки че не сте съгласни оставете всеки сам да направи своя избор. Не е нужно във всеки втори ваш пост да повтаряте гледната си точка. Винаги мога да отговоря на въпросите ви в скайп.

  • Четвъртък, 12.03.09, 19:36, galkamalka:
    Още малко спам:
    А осъзнавате ли, че дори след 3 месеца изгубихте почти всичките си потребители, които Ви ценяха???
    Осъзнахте ли, че това е не само мое лично мнение?
    Осъзнавате ли, че "скайп" (Skype)е безплатен софтуер, за чието изтегляне и инсталиране не са необходими някви прокълнати 2:40лв.?
    Изтрий и този пост щом е неудобен, но за мен сте бизнесмени.

    1. Премиум потребителите се увеличават в минути. Затова в никакъв случай не смятам, че сме сгрешили, дори напротив. Всеки човек има лични виждания за ситуацията. За съжаление при всички случаи ще има засегнати и обидени, но това е техен избор. Съжалявам, че са решили вече да не посещават сайта, но и нищо не мога да направя. както казах само те могат да решат коя страница ще посетят. За нас е по-важно, че има хиляди хора които оценяват сайта и труда ни и не ограничават вижданията си до платения достъп. За нас е едно признание, че те предпочитат да използват Download.BG дори в платен вариант при наличието на безплатни алтернативи. Стараем се да не ги разочароваме.
    2. Не е само ваше мнение, но какво казах в горния си пост, не е нужно да го натрапвате. Всеки сам решава за себе си, но не трябва да се налага на другите.
    3. Да, скайп е безплатен и може да се изтегли и от официалната му страница, както и всички останали програми в каталога ни. Никой не е задължен да плаща за да се сдобие с определена програма налична на много места в интернет.
    4. Това, че отново използвате форум за да повторите за енти път личното си мнение само потвърждава, че търсите много повече публичност отколкото отговор.
    Обвиненията, че се трият т.н. "неудобни" постове винаги са ми били забавни. Download.BG е един от най-търпеливите форуми и определено няма цензура. Не знам дали в другите два сайта (които смятате за безплатна алтернатива) ще ви оставят дни, седмици наред да пишете против политиката им в теми със съвсем различна насоченост. Сама видяхте, че въпреки, че повечето ви постове бяха откровен спам и провокираха екипа с опитите си да настроите потребителите към нас, не бяхте ограничена по никакъв начин и продължих те на воля да натрапвате мнението си.

    П.п. Отново ще ви помоля да не ангажирате всичките потребители с личното си мнение. Ако искате да обсъдим нещо или имате други въпроси, моля намерете ме в скайп или по електронната поща.

  • Четвъртък, 12.03.09, 22:45, deringer:
    Примера не е правилен-Skype е програма за правене на пари ;)
  • Събота, 14.03.09, 14:17, дядо_поп:
    Глупав Дядо Поп не проумява пощо тъй се гневят тез души несвястни. Умирете духа си, чада, и изпълнете сърцата си с любов, поежели напусто са страданията ви и безплодни са воплите ви. За таквиз ситуации речено е: "Ти му приказваш, то рупа ли рупа". Докле има в копанята за рупане ще си рупат и не ще чуят въпиенето человеческо, а гласът ви ще бъде глас в пустиня.
    Анатема, прочее!
  • Събота, 14.03.09, 14:32, galkamalka:
    Амин, Дядо Попе!
    Още ми много криво за тва че все по-рядко интересни теми се пишат.
    Няма я навалицата и форума малко изтъпя...
    Никога не съм казвала че тези пари за семки са ми някъф проблем. Просто ми е трудно да свикна с горните два реда.
    Днес разгледах списанието за втори или трети път до сега(интересно било и на хартия), забравих да попитам от къде е купувано, но е от Софийското поле със сигурност, но аз когато си търся определено четиво го намирам на Славейков или около НДК.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.