download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GFI Software пуска БЕЗПЛАТЕН софтуер за архивиране и възстановяване за домашни потребители

19.05.2009 12:59 (преди 14 години и 11 месеца) | anonymous | показана 2047 пъти Статистики
За да подпомогне домашните потребители на персонални компютри в тези трудни икономически времена и да им помогне да разберат важността на архивирането на данни, GFI Software обяви пускането на безплатна версия на новоразработения си софтуер за архивиране и възстановяване GFI Backup 2009 - Home Edition. Перфектен за домашни потребители, GFI Backup 2009 ще позволи на всички домашни потребители да защитят ценните си спомени, които са във формат на снимки, видео филми, офис документи и всякакви други файлове на компютъра.
Безплатният софтуер може да бъде изтеглен от http://www.gfi.com/backup-hm/free-backup-software/ и позволява на домашните потребители да пазят редовни и осъвременени копия на важните си файлове и да предпазят данните си, в случай че нещо се обърка.

„Заплахите за сигурността не само засягат малкия бизнес, но също така и домашните потребители. В много случаи, загубата на данни за отделния човек може да бъде много тежка, като загуба на лични документи и важни файлове по време срив на харддиска или вирусна атака. Твърдо вярваме, че трябва да помагаме на хората да са по-добре приготвени и правим това като даваме на домашните потребители пълно функционален софтуерен продукт за архивиране безплатно", казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор в GFI.

„В момента GFI Backup 2009 е на разположение за домашни потребители за един компютър, но ще пуснем корпоративна версия по-късно през годината. Ние вярваме, че е в трудните икономически времена е важно доставчиците като GFI да помагат на малкия бизнес. До сега се фокусирахме върху това да помагаме на компаниите да се обръщат към проблемите си свързани с електронната поща и сигурността и това е първият път, когато пускаме продукт за възстановяване, разработен специално за домашни потребители", добавя той.

GFI Backup 2009 е лесно за използване софтуерно решение за архивиране и възстановяване, което позволява на потребителите да архивират всичките си важни файлове и когато е нужно, да възстановяват данните за минути като използват ръководения от помощник интерфейс на продукта. GFI Backup 2009 не използва собствен формат; всичките данни се съхраняват в общи ZIP файлове. Това прави лесно възстановяването на данни на компютър, който може да няма инсталиран GFI Backup.

Данните могат да бъдат съхранени върху почти всяко налично устройство за съхранение като вътрешни или външни хард дискове, места в локални мрежи (LAN), CD/DVD медии, подвижни медийни устройства (USB ключове, флаш памет, флопи дискове и др.) и отдалечени места, като се използва FTP с автоматично продължаване на качването на данни. Данните също така могат да бъдат защитени със силно кодиращ 256-битов съвременен стандарт за кодиране (AES) с военна сила.

За повече информация и за изтегляне на безплатно копие на GFI Backup 2009 - Home Edition, моля, посетете http://www.gfi.com/backup-hm/free-backup-software/

За повече информация относно GFI Software и техните продукти можете да посетите сайта на дистрибутора им за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД (http://www.bsd.bg/gfi-software)

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 19.05.09, 16:32, angelicstar:
    Ами що така ми искат име, фамилия и мейл да го дръпна?
    Ще ме спамят или как?
  • Вторник, 19.05.09, 20:21, dhtj:
    ” Ами що така ми искат име, фамилия и мейл да го дръпна?
    Ще ме спамят или как?
    ми направи като мен

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.