download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Извлечете максимума от стратегията си за архивиране на електронната поща с GFI MailArchiver

25.05.2009 11:46 (преди 14 години и 10 месеца) | anonymous | показана 1456 пъти Статистики
GFI Software обяви, че последната версия на техния софтуер за управление и архивиране на електронната поща, GFI MailArchiver, сега е на разположение на италиански, испански и немски. Любим продукт на над 10 000 компании и организации при справянето с архивите на електронната си поща, GFI MailArchiver, сега също така прибавя офлайн достъп до богатия си набор от характеристики и по този начин позволява на потребителите да търсят в архивираните си имейли, дори когато са на път.
GFI MailArchiver е водещият и най-ефективен в ценово отношение решение за архивиране за малки и средни фирми (МСФ). Пристигайки на недостижимо ниска начална цена от по-малко от 300 евро, софтуерът архивира цялата корпоративна електронна поща, намалява зависимостта от PST файлове и нуждата от тяхното администриране, и едновременно с това позволяват достъп на служителите в организацията до техните стари или изтрити имейли по всяко време и от всяко място.

Администраторите вече не са принудени да правят компромис между големината на пощенската кутия и производителността на Exchange. С GFI MailArchiver потребителите печелят от почти „неограничената” пощенска кутия, защото софтуерът архивира електронната поща в база данни SQL, а не на Exchange. С по-малки нужди от складиране, по-малък Exchange склад и без междинни stub файлове, оставени на сървъра, администраторите ще забележат значително повишаване в производителността. GFI MailArchiver също така помага на организациите да изпълнят правните изискванията за съгласуваност и тези на eDiscovery.

Любим продукт на хиляди малки и средни фирми, последната версия на GFI MailArchiver разширява функционалността на своя Outlook Connector, за да даде на потребителите достъп до архивираната си електронна поща от самия Outlook имейл клиент, дори когато не е свързан с мрежата. Тази нова характеристика дава на потребителите функционалността за достъп до задавано от администратор количество имейли (за 30 дни по подразбиране) които са кеширани в клиента. За разлика от PST файловете, които са трудни за управление и които могат да се повредят, в следствие на което да се загубят имейли, кешът, който се създава от страна на клиента, може да бъде напълно възстановен и се управлява автоматично от GFI MailArchiver.

„GFI MailArchiver е изключителен продукт за архивиране на електронната поща, който дава на нашите клиенти качеството и спокойствието, че техните изисквания за архивиране са посрещнати веднага след инсталацията. Ако имате проблем с постоянно нарастващите пощенски кутии, GFI MailArchiver е вашето решение. Продуктът пристига на цена, която е перфектна за пазара на малките и средни фирми, като доставя изключителна възвращаемост на инвестицията. В комбинация с отличния набор от характеристики и сега и локализация на италиански, испански и немски, GFI MailArchiver все повече пасва перфектно на малките и средни фирми, които се грижат за управлението и архивирането на имейлите си, както и да посрещнат постоянно нарастващия брой законови и браншови изисквания”, казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на GFI.

За бизнеса по света, електронната поща е станала основно средство за комуникация, все още много подценяват нуждата да архивират цялата корпоративна имейл кореспонденция. Едно изследване, проведено от GFI Software във Великобритания през март 2009 г. откри, че само 41% от малки и средни фирми имат правила, които показват къде трябва да бъдат съхранявани имейлите. Нещо повече, 50% от 269 запитани показват сериозна липса на осъзнаване на важните промени в законодателството и изискванията за съгласуваност в тази област през последните пет години и увеличения риск от потенциални юридически задължения, ако те не архивират електронната си поща.

С GFI MailArchiver, имейлите се съхраняват в централна база данни, като по този начин намалява нуждите от събиране на електронната поща на имейл сървър, както и нуждата от архивиране на имейлите чрез PST файлове. Крайните потребители ще открият, че търсенето на стари или изтрити имейли е лека работа благодарение на интеграцията с Outlook и способността да се търси в архивите, като се използва уеб браузър – дори да са далеч от офиса. GFI MailArchiver гарантира, че всички съхранени корпоративни имейли са защитени от фалшификация и са достъпни за минути, ако това е нужно, по правни причини или причини, свързани с изискванията за съгласуваност.

За повече информация за GFI MailArchiver, моля, посетете: http://www.bsd.bg/gfi-mail-archiver

За повече информация относно GFI Software и техните продукти можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg/gfi-software)

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.