download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Изненада! PSP Go официално преди E3

31.05.2009 17:26 (преди 14 години и 10 месеца) | deezel14 | показана 6906 пъти Статистики
Като че ли бяхме позабравили слуха за наследника на PSP или така наречения PSP 2. Е, крайният резултат е доста различен. И то няколко дни преди Е3.

Ето един случай, в който прогнозите на tech гилдията се оказаха невероятно грешни - новата портативна конзола на Sony не е заместител на PSP, а негов по-малък брат, който далеч не цели да го измести от пазара, поне не засега.
PSP Go е интересна конзола. Най-голямата новост е, че UMD носителят е премахнат - специални версии на игрите ще се свалят директно от специален портал, подобен на AppStore.
Концепцията за дизайна много ни напомня на комбинация между PSP и Sony Mylo, слабоизвестен мултимедиен комуникатор от близкото минало.
Ето и основните спецификации:
- 3.8-инчов дисплей
- нов форм-фактор (слайдер). Идеята е да се използва в затворено състояние за мултимедия и в отворено - за игри
- 43% по-лек от PSP 3000 (последното PSP)
- 16GB флаш памет
- слот за Memory Stick micro
- PlayStation Network поддръжка (филми и телевизия)
- Remote Play опция в комбинация с PS 3

Кратко видео превю:

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 31.05.09, 21:04, anonymous:
    Хм... С този слайд ми се струва, че ще е много неудобно. За момента май най-добре си остава Slim, ще видим 3000 най-вероятно ще го измести, но в скоро време четох, че още не може да се хаква, не знам дали още е така.
  • Неделя, 31.05.09, 21:49, dhtj:
    аз бих предпочел това

  • Понеделник, 01.06.09, 13:03, anonymous:
    Попринцип чаках, deezel да изкочи с нещо което е спестено в описанието и да ми промени мнението . Понеже ако само това са характеристиките с които се различава от предшествениците си, то тогава не ми грабва окото. Това в горния десен ъгъл (на картинката в описанието) ми прилича на иконка на Bluetooth, това е едно добро допълнение. На картинките на dhtj виждам, че е премахнат джойстика и са добавени 2 други (грозни по мое мнение бутони) . Нещо което в PSP наистина трябва да се оправи според мен са говорителите. Ужасно слаби са, дори и на слушалки не издава много силен звук. За бетерията на този нов модел нищо не се каза... Дали пак са я орязали за сметка на теглото и тънкостта или този път са се справили както трябва...
  • Понеделник, 01.06.09, 16:42, deezel14:
    По принцип се очаква звукът да е по-добър, но колко точно, ще разберем, когато получим тестова бройка (надяваме се). В последно време издействахме доста и интересни устройства за ревю, някои от материалите са вече готови, очаквайте ги.
    А относно Bluetooth - нещо за игра в мрежа ще да е. Може би както при мултиплеър режима на iPhone FW 3.0 - началното свързване става чрез BT, а после пакетите се предават през Wi-Fi в Ad-Hoc режим за по-добра скорост и стабилност
  • Понеделник, 01.06.09, 18:47, anonymous:
    Тогава се надявам да споделиш какви са впечатленията като я тестваш.
    Говорителите уж на Slim ги бяха оправили, но...
    За blutooth мрежата, щом няма да е само с blutooth значи не е нищо ново, понеже и старите модели могат да плейват в мрежа като се вържат през Wi-Fi. Но пък и... както каза само с Blue едва ли връзката ще е толкова хубава.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.