download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

GFI Software обявиха 50% по-ниски цени за всеки продукт, закупен след първия до края на юли

04.06.2009 07:05 (преди 14 години и 10 месеца) | anonymous | показана 1401 пъти Статистики
Международния разработчик на софтуер за мрежова сигурност, сигурност на съдържанието и управление на съобщенията си поставя за цел чрез промоцията да предостави своите решения при неповторимо изгодни условия, за да могат от тях да се възползват всички фирми и организации с ограничен бюджет или тези, които просто искат да спестят сериозно от ИТ разходите си.
По време на криза фирмите и организациите често страдат от недостиг на средства за закупуване на нови софтуерни продукти или за поддържане на лицензите на вече съществуващите такива. Поради този факт, те са изложени на риска да влошат качеството на информационната си инфраструктура, или още по-лошо, точно по време на най-осезаема конкуренция да не могат да запазят непрекъснатостта и ефективността на работния процес.

Прекъсването на работата за часове или дори дни поради проблеми със сигурността и неустановени проблеми в мрежите, загубата на ценни писма и данни от сървърите, злонамерените атаки на хакери, търсещи лесна печалба в трудните времена на криза или саботажите от наскоро освободени служители са само някои от факторите, поради които проблемите на ИТ-отделите могат да се окажат слабото звено на организацията, поради което тя да претърпи огромни загуби, а понякога дори фатален провал.

За да подпомогнат фирмите и организациите в един от най-рисковите периоди на дейността им - този на работа в среда на финансова и икономическа криза - GFI Software съвместно с техния дистрибутор за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор, обявяват за България специалната си промоция от 50% за всеки 2, 3 и т.н. продукт след първия.

Какво на практика означава това за настоящи и бъдещите клиенти на GFI Software?

Инж. Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор – дистрибутор на GFI Software за България, отговаря на този въпрос: „GFI Software, които имат стотици хиляди клиенти в целия свят, а продуктите им за сигурност и мрежи се използват от организации като NASA, NATO, американската армия, държавни министерства, компании като Toyota, Coca-Cola, Microsoft, Hewlett Packard, IBM и много други, се надяват настоящите и бъдещите им клиенти да заплатят само една сравнително малка част от цената на продуктите, но за сметка на това да усетят безспорната полза от тях в оптимизирането на дейността си, намаляването на разходите си и много други предимства, които само качествения софтуер може да предложи. Това е много изгодна сделка и често казано дори ние бяхме изненадани от този жест в от страна на производителя. За нас е удоволствие да предложим тези изгодни условия в България.“

Продуктите на GFI Software са условно разделени в три групи:

    * софтуер за мрежова сигурност
    * сигурност на съдържанието
    * управление на съобщенията

Конкретните продукти на компанията са:

    * GFI MailEssentials – най-продаваното сървърно решение за блокиране на спам включващо две анти-спам машини със сертифицирана успеваемост над 98%, което се използва от над 60,000 клиенти и е спечелило над 60 награди.
    * GFI MailSecurity – антивирусна защита за мейл сървъри с възможност за използване на повече от една антивирусна машина (AVG, Kaspersky, Norman, BitDefender и McAfee), използвана от над 30,000 клиенти и спечелила над 60 награди.
    * GFI MailArchiver – софтуерно решение за архивиране на електронната поща на MS Exchange сървър, предоставящо бърз достъп до всички архивирани писма директно чрез интеграция с MS Outlook и web-интерфейс.
    * GFI EndPointSecurity – защита на мрежите и чувствителните данни на организациите чрез ограничаване, следене и контролирано използване на достъпа до крайни устройства посредством USB дискове, iPod, CD-ROM, мрежови връзки, флаш памети и др.
    * GFI LANguard Network Security Scanner – сканиране за всички уязвимости в мрежата, управление на кръпките, масовото инсталиране по мрежата и хардуерен одит на всички работни станции и сървъри.
    * GFI NetworkServerMonitor – наблюдение на сървъри и работни станции и автоматично извършване на действия по рестартиране на услуги или цели компютри и сървъри, изпълнение на скриптове при определени събития, уведомявания и др. Софтуер, който освобождава ИТ администраторите от рутинни действия и позволява възстановяване на работоспособността на системите дори при тяхното отсъствие.
    * GFI WebMonitor – пълно следене на използването на Интернет в организацията, блокиране на неподходящи сайтове, сканиране на трафика за опасни изтеглени файлове с вируси и др.
    * GFI EventsManager – обединяване на файловете със събития (logs) от цялата мрежа, лесно проследяване и откриване на проблеми със сигурността и хардуера, архивиране на събитията за бъдещо използване при съдебни разследвания и т.н.
    * GFI FAXmaker – софтуерен факс сървър за изпращане и получаване на факсове чрез интегриране на потока от факс документи в потока на електронната поща, като действията с факсове се извършват по същия начин директно от MS Outlook или вградения факс клиент на работните станции.

За повече информация относно GFI Software и техните продукти можете да посетите сайта на дистрибутора им за България - „Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД (http://www.bsd.bg/gfi-software) или официалния сайт на производителя на английски http://www.gfi.com, от който можете да изтеглите и напълно функционални 30-дневни пробни версии на продуктите.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.