download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Бизнес Софтуер Дистрибутор ще разпространява продуктите на Унисофт ЕООД чрез мрежата си от дилъри в страната

15.06.2009 17:16 (преди 14 години и 10 месеца) | anonymous | показана 2433 пъти Статистики
Това е първия български софтуерен разработчик, с който компанията дистрибутор сключва договор за разпространение. Досега Бизнес Софтуер Дистрибутор предлагаше само продукти на световноизвестни чуждестранни компании от Европа и САЩ, сред които AVG Technologies, Acronis, GFI Software, Diskeeper, IRIS и др.
Днес, 15 юни 2009 г., Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД и Унисофт ЕООД обявиха своето партньорство в разпространението на софтуерни продукти за малкия и средния бизнес. Сред продуктите, които Бизнес Софтуер Дистрибутор ще разпространява в България са:

TaxStoreGen
Програма за управление на данъчен склад, разработена в съответствие с изискванията на Закона за акцизите и данъчните складове и на Правилника за прилагането му. С нея се съставят Дневник на складовата наличност и Акцизна данъчна декларация за стоките.

WinMag
Универсален митнически софтуер за попълване на необходимите митнически документи и информационна система с митническа тарифа и основните нормативни актове, регулиращи вносно-износния режим на Р. България.

TransitMag
Система за попълване, съхраняване, редактиране, разпечатване и деклариране пред митница на митнически режим транзит и ТИР карнети, според изискванията на Наредба №5 от 29 юни 2006 г. на Министерство на финансите, ДВ, бр. 55 от 7 юли 2006 г.

SafeMag
Софтуер за управление на склад под митнически контрол, съвместим е с всички видове софтуер за попълване на митнически декларации, които създават и записват XML файл съгласно Наредба № Н-17 от 13.12.2006г. за деклариране по електронен път и в съответствие с единния формат за подаване в електронна форма на данните от митническа декларация и от митнически манифест.

Warehouse Manager
Информационна система, представляваща набор от модули, които събират и управляват информация за търговската дейност на фирмата в единна база данни.

FinanceMag
Софтуерен продукт за извършване на финансов анализ на годишни финансови отчети и резултатите от текущите счетоводни записвания.

AccountMag
Програма за попълване, разпечатване и съхраняване на счетоводните отчети и статистическите справки, както и на всички банкови документи.

„През последните години търсенето на качествен софтуер за бизнеса на изгодна цена нарасна, а конкуренцията се изостри. Въпреки това, ние запазихме и подобрихме позицията си, като дори успяхме да разширим гамата си продукти и техните характеристики, а клиентската ни база се увеличи значително. „ казва Пламен Петров - управител на Унисофт ЕООД. „Сега, в партньорство с Бизнес Софтуер Дистрибутор, ние ще можем да разширим още повече дейността си и да достигнем много повече клиенти, като едновременно с това имаме възможност да се съсредоточим върху самото разработване и подобряване на продуктите, а не върху маркетинга и продажбите. В лицето на Бизнес Софтуер Дистрибутор ние виждаме партньор, чрез който по-лесно бихме могли да постигнем целта си.“

„Дистрибуцията на софтуер може би изглежда лесна, погледнато отстрани, но тя включва много повече от просто създаване на контакти, водене на телефонни разговори и осъществяване на продажби. В нея са включени изграждане на дългосрочни партньорства и доверие с дилърите, постоянно подобряване и разширяване на методите за комуникация, PR, организиране на събития, семинари, промоции и много други дейности“, казва Ивайло Тинчев – управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор. „Унисофт предлагат качествени и достъпни софтуерни решения за малкия и средния бизнес, а ние имаме добър потенциал чрез нашата мрежа от над 80 офиса на дилъри в цялата страна и повече от 5 години опит в дистрибуцията на софтуер. Така, заедно можем да постигнем много повече отколкото поотделно.“

Повече информация за всички продукти на Унисофт можете да намерите на сайта на дистрибутора.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.