download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Acronis пускат следващо поколение решение за архивиране и възстановяване без дупликация на данните и мощни инструменти за управление

09.07.2009 19:33 (преди 14 години и 9 месеца) | anonymous | показана 1612 пъти Статистики
Acronis, представи Acronis® Backup & RecoveryTM 10, следващо поколение продукти за възстановяване след бедствие от линията Acronis True Image. Проектирана отново и подсилена, за да изпълни нуждите на малките и средни организации, тази гама продукти комбинира увеличена мащабируемост, способност за архивиране и увеличена възможност за управление.
Acronis® Backup & RecoveryTM 10 прибавя мащабируемост, повишава нивото на поддръжката за виртуални работни среди за предприятията и малките и средни организации

Acronis® Inc. (http://www.bsd.bg/acronis-software), представя Acronis® Backup & RecoveryTM 10, следващо поколение продукти за възстановяване след бедствие от линията Acronis True Image. Проектирана отново и подсилена, за да изпълни нуждите на малките и средни организации, тази гама продукти комбинира увеличена мащабируемост, способност за архивиране и увеличена възможност за управление.

Чрез базирана на многократно награждаваната и патентована технология за създаване на дисково изображение и възстановяване от чист хардуер; Acronis Backup & Recovery 10 е способен да архивира и възстановява всички Microsoft или Linux базирани сървъри или работни станции към тяхното напълно работещо състояние преди срива. Това обхваща целия хард диск, включително операционната система, или индивидуални приложения, осъвременявания, настройки и данни.

Като прибавя значително разширена способност към фамилията Acronis Backup & Recovery 10, Acronis позволява на малкия и среден бизнес, както и на големите организации лесно да автоматизират процесите по архивиране и възстановяване след бедствие както във физическата, така и във виртуалната работни среди, включително способности за физическа към виртуална миграция в едно единствено решение. Организациите от всички мащаби ще извлекат истински ползи, ако внедрят Acronis Backup & Recovery 10 като част от тяхната програма за непрекъснатост на работния процес и това стане чрез:

    * Спестяване на време и пари, като използват продукт за създаване на пълен архив, основан на дискови изображения и за възстановяване, който архивира операционната система, приложенията и данните за минути
    * Гъвкавост чрез възстановяване от чист хардуер към всякакъв хардуер
    * Бързо възстановяване чрез способността да се възстанови файл или папка
    * Защита на инвестицията с мащабируемото семейство продукти, което доставя защита при разрастване или разширяване
    * Спестяване на разходи като се закупува само един продукт както за Windows, така и за Linux работни среди
    * Спестени пари от персонал и време с централизирано, основано на политика управление за дистрибутивни ИТ системи и инфраструктури
    * Намаляване на разходите за съхранение и за мрежата чрез опционално интегриране на софтуерна дедупликация (избягване на повторно съхранение на същите данни)

„Потребителите на информационни технологии днес искат тяхното решение за архивиране и възстановяване да им дава стойността, която идва от по-голяма работоспособност, възможност за по-добро управление и мащабируемост", казва Дейв Ръсел, вицепрезидент по проучванията в Gartner Inc. „Общият знаменател е че организациите, независимо от мащаба, се стремят да увеличат въздействието на техните технологични инициативи. Те ще изискват такива важни характеристики като използване на един продукт както за виртуално, така и за физическо архивиране, дедупликация на данните за по-бързо и по-ефикасно архивиране, както и способността да се управлява всеки процес по архивиране от една единствена конзола".

Малките и средни фирми сега могат да се възползват от услуги от корпоративен клас на напълно достъпна цена, в лесен за използване пакет за архивиране и възстановяване на критични данни на или от диск, FTP, оптични или лентови устройства на водещи за бранша скорости. Възстановяването на пълна система - компютър, работна станция или сървър може да бъде направено за минути, не за часове или дни.

Acronis Backup & Recovery 10 доставя:

    * Разширена поддръжка за виртуални работни среди
    * Спестени пари за сторидж и управление на мрежи чрез редупликиране на данни
    * Централизирано управление на дистрибутивни системи
    * Лесна инсталация, използване и поддръжка, за да намали оперативните разходи

„Acronis е разширил фокусът върху пазара, за да се обърне по-добре към нуждите на големите организации, като едновременно с това продължава да доставя несравними характеристики и функции за малките и средни компании", казва Джейсън Донахю, президент и главен изпълнителен директор на Acronis. „Acronis променя напълно марката на цялата продуктова линия, за да затвърди, че Acronis Backup & Recovery 10 доставя значително повече способности от нашата вече успешна фамилия продукти Acronis True Image. В същото време, Acronis остава най-лесното за използване приложение за архивиране и възстановяване в бранша."

Повече информация за продуктите на Acronis, можете да намерите на сайта на дистрибутора им за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/acronis-software).

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.