download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Favit интегрира Twitter по уникален начин

07.08.2009 13:16 (преди 14 години и 8 месеца) | stefankr | показана 1963 пъти Статистики

Favit.com, иновативната платформа, която се грижи потребителите да получават само съдържанието, което действително ги интересува, стартира уникална интеграция с микроблогинг услугата Twitter.

Twitter (услуга, която пита един обикновен въпрос: Какво правиш в момента? А потребителят отговаря в рамките на 140 символа)се превърна във флагман на социалните медии, създавайки своеобразна информационна култура с над 23 милиона потребителя към средата на годината.

Какво различно и ново предлага favit?
Атанас Юруков, главният архитект и дизайнер на favit отговаря:
"Потребителят получава в favit своите съобщения от Twitter и съответно изпраща съобщения през favit. Tова е стандарт при всички външни приложения. Favit се отличава по начина, по който третира приятелите му в Twitter и потока от съдържание, който всеки един от тях генерира. Прилагайки уникалната логика на favit цялата тази информация и хора биват чудесно организирани. Защото в крайна сметка хората, които даден потребител следва в Twitter създават различно съдържание. Favit подрежда това съдържание, за да се постигне по-голяма прегледност и по-лесна ориентация. Така много по-ефективно човек задоволява интересите си, което е и основното предназначение на favit - да доставя съдържание според интересите на потребителя.

В случая с Twitter например, наместо един голям и разнороден поток от съдържание от всички приятели, имаме категоризирани потоци според интересите на потребителя.

Другата голяма новост е че потребителят вижда всички медии – снимки и видео – в самото съoбщение, наместо нормалното, ограничено, изцяло текстово twitter съдържание. Това значително ще подобри качеството на "консумация" на съдържанието от Twitter."

Интеграцията на Twitter в favit е логична стъпка от страна на тази иновативна уеб услуга, която навлезе в отворената си бета версия преди по-малко от три месеца. До този момент интерфейсът говори на български, английски, гръцки, румънски, руски и турски език.

"Интегрирането на най-масовата микроблогинг платформа в favit не е формалност: Предоставяме ясна и измерима добавен стойност. Съществуват наистина доста начини, чрез които може да се подобри "консумацията" на Twitter съдържание. Анализирахме всички възможности и комбинирахме най-доброто от логиката им. Същевременно интегрирахме новата функционалност в съществуващия интерфейс на favit, което е много удобно за настоящите ни потребители – практически няма визуална промяна.” допълва Наско.

Във всеки случай, ако откриете туитването през favit.bg, е възможно да забележите, че се наслаждаватe повече на общуването с вашите Twitter приятели, като в същото време може да се получи така, че повече никога да не посетите интернет адреса http://twitter.com/.

Източник: favit.bg, Мартин Линков

Повече за сайта favit - в Наградите ОЗОН: 11 нови български сайта

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.