download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

HP прибавя стил към бизнес ноутбук компютрите за малки предприятия

31.08.2009 19:01 (преди 14 години и 7 месеца) | ogi | показана 2075 пъти Статистики

Днес HP представи най-новите попълнения към портфолиото си от бизнес ноутбук компютри

София, България – 31 август 2009 г. – Днес HP представи най-новите попълнения към портфолиото си от бизнес ноутбук компютри, гарантирайки, че малките предприятия могат да се възползват от бизнес функционалността на достъпна цена и следвайки последните модни тенденции.
HP ProBook 4310s съчетава функционалност и ниски цени
HP ProBook 4310s предлага надеждност и сигурност на малките предприятия, което им позволява растеж и предлага мултимедийна поддръжка за професионална и лична употреба.
„Малките предприятия желаят техните компютърни решения за бизнеса да им предоставят сигурност през работния ден и да ги придружат и в личния живот” – каза Чарл Снайман, вицепрезидент на HP Personal Systems Group за Европа, Близкия Изток и Африка. – „HP ProBook 4310s доказва, че е възможно да се предложи комбинация от иновационни професионални функции на достъпна цена, без това да става за сметка на стила.”
С тегло от 1,97 кг и дебелина от 27,33 мм, стилният ноутбук се предлага с внушително ново гланцирано ноар (черно) покритие. Моделът включва и 13,3-инчов HD LED екран с резолюция 16:9, покритие срещу отражения и BrightView ясни ярки цветове. HP ProBook 4310s се предлага с графични контролери ATI Mobility Radeon™ HD 4330 или Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD, както и с най-новите процесори на Intel.
HP ProBook 4310s се предлага с пълен пакет за сигурност – HP ProtectTools – без допълнително заплащане и с лесна настройка. От управление на паролите до PreBoot удостоверяване и HDD криптиране, данните в ноутбука се защитават с три кликвания на мишката. Софтуерът HP QuickLook 2 позволява на потребителите достъп до тяхната ел. поща, календар и контакти с натискане на един-единствен бутон. Допълнителният модул HP un2400 Mobile Broadband (WWAN) гарантира по-голяма свързаност без нужда от търсене на Wi-Fi хотспот. Потребителите могат да избират между четири- или осем-клетъчна батерия за по-голяма самостоятелност на ноутбука.
Сред другите нови функции, предлагани с ноутбука, са HDMI порт за свързване с HD екрани, ExpressCard 34 слот и четец за карти Secure Digital MultiMediaCard.
Ноутбук HP Mini 5101 свързва заети професионалисти през целия ден
Ноутбукът HP Mini 5101 представлява стилен и ултра-мобилен спътник на професионалистите, които искат бизнес компютърът им да бъде с тях и извън офиса. Ноутбукът се предлага със стилен дизайн, с тегло от 1,3 кг и 10,1-инчов LED екран с висока резолюция от 1355x768 за по-добро качество на работа.
Клавиатурата, която е 95 % от стандартния размер, гарантира по-лесна работа, а вградената уеб-камера и микрофон позволяват по-лесното свързване със социални и професионални мрежи извън офиса. Потребителите могат да изпращат и получават ел. поща, чат съобщения, да сърфират в интернет и да се наслаждават на мултимедия независимо къде се намират, благодарение на Wi-Fi сертифициран WLAN и WWAN.(1)
„Потребителите от днешния мобилен бизнес имат нужда от ноутбук, който предлага висока функционалност в офиса и извън него, но те искат и атрактивен бизнес аксесоар, който отговаря на професионалния им стил” – каза Снайман. – „HP Mini 5101 отговаря на тези нужди с богат набор от функции в едно стилно и евтино устройство.”
Корпусът на ноутбука, който се предлага с алуминиево покритие, предпазва срещу тежките условия на работата в движение, а потребителите могат да избират между четири- и шест-клетъчна батерия за по-голяма самостоятелност.
Богатият набор от функции се поддържа от процесор Intel® Atom™ и твърд диск от 160GB, предлагайки предостатъчно място за съхранение на файлове, филми и музика. Mini 5101 се предлага с видеокарта Mobile Intel® GMA 950 UMA, а потребителите могат да са спокойни, че съдържанието им е защитено, благодарение на HP Disk Sanitizer.
Наличност и цена
HP Mini 5101 се предлага от м. август 2009 г. на цена от 449 евро (Изискват се точки за безжичен достъп и интернет услуга, които не са включени в пакета. Достъпността на публичните точки за безжичен достъп е ограничена. Проверете при вашия безжичен оператор за наличност и покритие.)
HP ProBook 4310s се предлага от м. юли 2009 г. на цена от 449 евро (Препоръчана крайна цена (без ДДС) в зависимост от страната и спецификациите на продукта)
За HP
HP насочва усилията си върху опростяването на технологичните решения за всичките си клиенти – от отделни потребители до големи корпорации. С портфолио в сферата на печата, компютърен хардуер и софтуер, услуги и IT инфраструктура, HP е една от най-големите IT компании в света. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) може да намерите на адрес http://www.hp.com/.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.