download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Безплатната програма за видео разговори Logitech Vid вече има 1 милион регистрирани потребители по света

01.09.2009 19:09 (преди 14 години и 6 месеца) | ogi | показана 2864 пъти Статистики

днес Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви милионния регистриран потребител на безплатната програма за видео разговори Logitech Vid

ФРИМОНТ, Калифорния — 1 септември 2009 г. — По-малко от три месеца след пускането на своята безплатна, бърза и лесна за инсталация и ползване програма за видео разговори – Logitech Vid™ – днес Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви милионния й регистриран потребител. Vid чувствително опростява видео разговорите, като предлага лесна инсталация и семпъл интуитивен интерфейс. Всъщност Vid се инсталира за по-малко от половината време, което изисква инсталацията на всяка от най-популярните програми за видео разговори и чат.
Logitech се стреми да улесни хората да поддържат връзка помежду си дори когато ги делят хиляди километри. Logitech Vid е последната от серия иновации на Logitech в областта на видео комуникациите. В последните години се появиха новости като 720p HD локален видео запис в продукти като уеб камерата Logitech® Webcam C600 до най-високия клас уеб камери като Logitech® Webcam Pro 9000 и Logitech® Webcam C905, които са с оптика Карл Цайс и автофокус.
„Един милион регистрирани потребители е огромен успех и от този факт става ясно колко привлекателни могат да бъдат видео разговорите, когато са лесни и достъпни за всички,” сподели Скот Лъмонд, вицепрезидент на видеоконферентните продукти на Logitech. „Хора от цял свят вече използват Vid – много от тях доскоро се притесняваха и им се струваше сложно да водят видео разговори с други програми – Logitech Vid изпълнява обещанието за лесни видео разговори.”

Logitech Vid е надеждна възможност за високо качествени видео разговори, съвместима с PC и Mac® компютри, както и с допълнителни или вградени уеб камери.
 Logitech Vid може да се свали от тук: Logitech Vid за Windows XP

За Logitech
Logitech е световен лидер в персоналните периферни устройства и пионер в иновациите за PC навигация, интернет комуникации, цифрова музика, контрол на домашните развлечения, гейминг и безжични устройства. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 03.09.09, 18:18, anonymous:
    Да бе, по света! На бас че 90% са Хамериканци. Всеки ден нова програма като скупе и кви ли не сайтове дет след месец два ти казват плати си и ще си на промоция. Мамка му вече цял свят не от нормални хора, ами от глупави потребители и кравожадни компанийки.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.