download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новият Acronis True Image Home 2010 дава сигурност при миграциятя към Windows 7

30.09.2009 20:05 (преди 14 години и 6 месеца) | anonymous | показана 2126 пъти Статистики

Непрекъснатото архивиране позволява обратно връщане към всяка точка във времето; онлайн архивирането на данни осигурява сигурна защита чрез отдалечено съхранение на файлове и папки

Acronis, доставчик на достъпен, мащабируем софтуер за управление на съхраняването на данните и възстановяване след бедствие, пусна новата версия на потребителския софтуер за архивиране и възстановяване на данни. Acronis® True Image Home 2010, който включва патентованата технология за създаване на дискови изображения, сега защитава домашните настолни компютри и лаптопи с непрекъсната защита за цялата система, разширена защита за виртуални хард дискове и опция за архивиране онлайн.

Acronis True Image Home 2010 e крайно необходимата мрежа за сигурност на потребителите, преди те да мигрират към многоочакваната операционна система Microsoft® Windows 7. Създаването на пълно изображение при архивиране с Acronis True Image Home 2010 преди да преминете към Windows 7 осигурява възможността бързо и лесно да възстановите целия компютър, включително операционната система, приложенията, настройките, осъвременяванията, папките и файловете, ако е необходимо връщане към предишното състояние. Освен това, този нова версия позволява на потребителите лесно да получават отново данните си като влизат в направеното от Acronis изображение през Microsoft Windows Explorer. Потребителите също така могат да създадат виртуална машина от архивираното изображение и да стартират оригиналната операционна работна среда в Windows 7 като използват софтуер от Microsoft, VMware Inc. или Parallels.

Новата характеристика Acronis Nonstop Backup™ предлага на потребителите пълна защита на системата и данните чрез автоматични инкрементални архиви, което позволява пълно връщане към предишното състояние във всеки един момент. Потребителите ще имат пълната увереност, че целият им компютър – снимки, музика, имейли и семейни данни, както и операционната система, приложенията и настройките – са денонощно защитени. Acronis True Image Home 2010 комбинира многократно награждаваната технология за дискови изображения и възстановяване от чист хардуер, за да позволи на потребителя бързо да се възстанови от масивна вирусна атака, нестабилни софтуерни изтегляния или срив в хард дисковете.

Като подсилва Acronis True Image Home 2010 с опцията за архивиране на файлове и папки в Интернет на сигурно място, Acronis защитава потребителите с едно единствено приложение, от което се управляват всички задачи по архивиране и възстановяване, от създаване на пълни изображения на хард дискове до съхраняване на специфични файлове и папки онлайн. Това е допълнителен, автоматичен, лесен и безопасен начин да архивирате всичките си важни файлове. Данните са в безопасност, съхранени на отдалечено място за съхранение и многократен достъп.

„Acronis True Image Home 2010 ми дава сигурността, че моите данни се архивират и проверяват”, казва Крис Къркман от Лантана, Флорида, който използва бета версия на софтуера. „Характеристиката непрекъснато архивиране (Nonstop Backup), която ми позволява бързо да върна към предишна точка за възстановяване много по-надеждно и лесно за използване от други алтернативи.”

„С Acronis True Image Home 2010 потребителите могат да бъдат уверени, че техният компютър е изцяло защитен с най-широката гама възможности за архивиране и възстановяване”, казва Джейсън Донахю, главен изпълнителен директор на Acronis. “Между създаването на дисково изображение, архивиране на файлове, локално или онлайн архивиране и непрестанна защита на архивите, Acronis True Image Home 2010 поставя стандарта за възстановяване след бедствие на потребителските компютри в достъпно и лесно за използване решение.”

Повече информация за продуктите на Acronis, можете да намерите на сайта на дистрибутора им за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/acronis-software).

За Acronis

Acronis е глобален доставчик на софтуер за управление на съхранението, който позволява на компании и частни лица да преместват, управляват и поддържат цифровите си активи. Acronis продава иновативни решения за възстановяване след бедствия, консолидиране на сървъри и миграция чрез виртуализация, което позволява на потребителите да поддържат непрекъсваемостта и да намалят времето за възстановяване при използването на компютърни системи. Софтуерните продукти на Acronis се продават в над 180 страни и са преведени на 13 езика. За допълнителна информация, моля, посетете сайта на дистрибутора им за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор (www.bsd.bg/acronis-software).

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper, StarWind Software, I.R.I.S., EMS, Entensys и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.