download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

nVidia GT300 (Fermi) заснети

02.10.2009 13:27 (преди 14 години и 6 месеца) | varban007 | показана 1597 пъти Статистики
След като вчера ви представихме техническите характеристики на новите видеокарти на култовата компания nVidia, днес ще видим за пръв път как изглеждат.
На снимката долу виждате президента на компанията, Йенсен Хуaнг, обещаващо усмихнат, да държи видеокарта от най-новото поколение. Онова черното, на външен вид приличащо не на видеокарта, а на видеокасета, ще е именно новият GeForce.

Йенсен всъщност държи новата Tesla, която се използва в корпоративния сегмент. Но Теsla и GeForce никога не са имали особено различен визуален дизайн, така че и GeForce-ът би трябвало да изглежда по същия начин. А на втората снимка, веселякът до шефа е Дрю Хенри, главен мениджър на GeForce и ION продукцията.

На външен вид картите нямат радикални промени. Охлаждането си е вече наложилият се стил - целялата платка е обвита с пластмаса и други материали, така че да не постъпва голямо количество топъл въздух от кутията към графичният процесор и чиповете видеопамет. Охладителят разсейва топлината от радиаторът, който покрива и графичния процесор, и чиповете памет, и я изкарва директно навън през решетките на задния панел.

Из интернет намерихме още материал, този път отразяващ само на новите продукти (без личности, свързани с тях). На последните се вижда снимка и на графичния процесор и неговия кристал.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.