download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Gmail в твоята глава

14.10.2009 17:58 (преди 14 години и 6 месеца) | stefankr | показана 2175 пъти Статистики
Мнозина от нас използват Gmail за своята електронна кореспонденция. С тази онлайн услуга удобно се обработват имейли, лесно се подреждат, на което се дължи и нейната популярност. А дали може концепцията на Gmail да се използва за организиране на собствените ни мисли?
Ето как изглежда това:

1. Gmail винаги е в бета-версия
И вие правете така - следете това, което още може да доусъвършенствате, което можете да промените в собствения си живот. Винаги сте в стадии на разработка...

2. "Ново съобщение" и "Входяща поща"
Както вече сте обърнали внимание, под логото на Gmail са достъпни двете важни възможности - за изпращане и четене на писмата - без шарени флаш-анимации. Защото, ако отхвърлим всичко излишно, това са двете функции на електронната поща.

Точно така се решават и проблемите в живота: ако отхвърлим всички възможни варианти, ако сведем всички съмнения до нула, имаме точно два изхода - да направим нещо или не.

3. "Подаване на сигнал за спам"
Вие можете да изберете кое да е писмо и подателят му вече няма да ви безпокои. "Инсталирайте" бутон "Спам" и в главата си. При вземането на някакво решение, емоциите ни пречат... Мислено поставете отметка на страховете и съмненията си, поставете им етикети "Негатив" и ги пратете в кошчето.

4. "Изтриване"
Винаги, когато изтривате писмо, трябва да го правите два пъти: веднъж го изпращате в папката "Кошче", после го изтривате и от там.

Ако използваме това в живота си, трябва да знаем, че не е лесно забравим нещо, да го изтрием от живота си. За да премахнем спомена за неприятности или загуби и да продължим нататък, трябва да положим усилия.

5. Групиране на писмата
Това е една от най-отличителните черти на Gmail. Управлението на писмата по групи е много полезна опция, например за тези абонати, с които си пишем рядко.

Така можем да подреждаме и житейските си задачи. Например, когато отидете до магазина, помислете дали можете да купите още нещо, за да спестите време...

Източник: selfhacker.ru

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 27.11.09, 02:26, anonymous:
    GMAIL вече НЕ Е в Бета версия! Google наскоро обявиха това, логото BETA го няма :)
  • Петък, 27.11.09, 10:22, dreamskill:
    Ти явно не схващаш. Новината е преди месец и 12 дни.
  • Четвъртък, 31.12.09, 04:39, anonymous:
    Знам, COOLEDIZ!
    Но е добре да го има написано там, че вече НЕ Е БЕТА ВЕРСИЯ!
  • Четвъртък, 31.12.09, 10:01, stefankr:
    Смисълът на "бета" е в това, че нещата непрекъснато се развиват и усъръвшенстват. Така както Gmail не е застинал, а се добавят нови и нови функции, така и в живота не бива да стоим на едно място, а да търсим пътища за собственото си усъвършенстване.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.