download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

AVG утвърждават предимствата си с новия AVG 9.0

16.10.2009 16:18 (преди 14 години и 6 месеца) | anonymous | показана 2252 пъти Статистики
Новите продукти на компанията предлагат 50 процента по-бърза скорост, подобрена производителност и лесен за използване интерфейс.

AVG Technologies, разработчиците на най-популярния безплатен антивирусен софтуер в света, обявиха че по-голямата част от фамилията им безплатни и платени продукти за сигурност в Интернет, AVG 9.0, са на разположение на пазара от началото октомври 2009 г. Новите технологични продукти на AVG гарантират, че потребителите са защитени, каквито и действия да предприемат в днешния онлайн свят, заявиха от дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД.

„С AVG 9.0 ние доставяме първокласна помощ на нашите потребители в тяхното разработване на инструменти и мерки безопасността им от всички заплахи, които кибер престъпниците и крадците на лични данни пускат, независимо дали те работят, играят, банкират или пазаруват в Мрежата”. „Ние винаги сме вярвали, че всеки има правото на безопасно сърфиране в Интернет.”

AVG 9.0 доставя скорост и многослойна защита на сигурността

Тъй като AVG знаят, че времето за сканиране е критично за клиентите им, оптимизацията на сканирането е с най-висок приоритет за комбинирания антивирусен/ антиспайуер скенер на AVG 9.0, който използва нова технология. Това маркира файловете като безопасни или потенциално опасни по време на първоначалното сканиране и пропуска безопасните файлове при бъдещи сканирания, освен ако файловата структура се е променила. Като резултат, потребителите се наслаждават на значително намалено време за сканиране – до 50 процента в зависимост от конфигурацията на системата – както и подобрения от 10 до 15 процента за времето за първоначално зареждане и използването на RAM паметта. Освен това, за да се справи с нарастващите заплахи на днешния онлайн свят, AVG 9.0 комбинира всички съвременни технологии, за да оптимизира защитата в реално време. Като започне от основата на защитата, базирана на дефиниции, за да се справи с познатите заплахи, AVG 9.0 разчита на най-доброто от тези поведенчески, технологии „в-облака”, основани на бял списък, за да се справи с десетките хиляди нови заплахи ежедневно.

Революционно в AVG 9.0 е интеграцията между модулите Resident shield, Firewall и Identity Protection. Това им позволява да споделят информация за малуер по между си, което увеличава способността на AVG да открива и премахва най-зловредните видове заплахи от малуер, руткит и кражба на лични данни, за които дефиниции все още не са били публикувани. Подобрението на Защитната стена включва пълно преустройване, за да намали досадните диалогови прозорци с 50 процента. Това също така прави Защитната стена значително по-тиха и по-малко натрапчива, като в същото време новата й надеждна база данни от приложения и сертификати за приложения й позволява, без намесата на потребителя, да вижда дали е безопасно да позволи комуникация на приложението или то би трябвало да бъде блокирано. Освен това, тъй като новата Защитна стена работи „зад сцената" с технологията за отчитане на поведението в модула AVG Identity Protection, тя може да достави едно от най-точните нива на откриване на нови и непознати заплахи.

В допълнение, AVG 9.0 доставя подобрено откриване на фишинг чрез подобренията в LinkScanner, който сега може по-бързо и точно да определи дали една уеб страница съдържа фишинг атака. Това се постига като се позволи на софтуера да приложи повече от 100 различни индикатори за потенциални заплахи към страница. Ако резултатът е неубедителен, LinkScanner прави връзка с „облака”, за да провери множеството източници на фишинг описания, включени в изследователската мрежа на AVG, за да направи окончателна преценка за потенциала на заплахата.

AVG 9.0 доставя решение, което е точно фокусирано върху грижата и защитата на потребителите и се отличава с нова визия и чувство, разработени значително да подобрят удобството на потребителя при работа с продукта и лекотата на неговото използване. Процесът на инсталация беше съкратен с 50 процента, за да отговори на обратната връзка на потребителите, а процесът на потребителска защита е значително улеснен. Накрая, също така значително по-лесно е за потребителите да откриват и премахват продукти за сигурност на трети страни, които биха могли да причинят конфликт с AVG 9.0 и да се намесят в нивото на защита на потребителите.

AVG дава на потребителите допълнителни инструменти, за да се борят с кражбата на лични данни
Според доклада на Федералната комисия по търговия (Federal Trade Commission) за 2009 г., данните на повече от девет милиона американци биват открадвани всяка година и повече от четвърт от повече от 1.2 милиона оплаквания, получени през 2008 година, включват кражба на лични данни. Защото кражбата на лични данни е в много формати, от онлайн измама докато пазарувате и банкирате в Мрежата, до офлайн измама, когато плащате сметка в ресторанта или пазарувате в магазин, AVG сега осигурява допълнителна защита срещу кражба на лични данни във физическия свят, AVG Identity Theft Recovery Unit (ITRU).

„Нашето допълнение към защитата от кражба на лични данни и услуга за поддръжка е от огромно значение за мястото за сигурност, като никой друг доставчик не решава този критичен въпрос с предложение към клиентите, безплатно. Това е още едно доказателство за несравнимата обвързаност на AVG с клиентите й.

ITRU е услуга, която ще осигури на клиентите на AVG в САЩ, които са станали жертва на кражба на лични данни, поддръжка от екип от специализирани експерти за възстановяване на лични данни, които ще помогнат да се разреши въпросът, безплатно. AVG е единственият доставчик на сигурност, който предлага този вид уникална услуга безплатно на клиентите си, която ще бъде достъпна чрез AVG Security Toolbar. AVG вижда това като разширяване на способността си да осигуряват на потребителите последните технологии, които ги предпазват, докато използват Интернет и гарантират, че те са защитени от днешните заплахи. Ако потребител на AVG вярва, че може да е станал жертва на кражба на лични данни, той се обажда на ITRU. Опитните специалисти по измами на Intersections, които се консултират с потребителя, му помагат да получи и прегледа доклада от кредитната си карта и да записва в ежедневния файл за мониторинг и сигнализиране на кредитната карта за шест месеца, както и да помогне при класифициране на полицейски доклади, като поставя измамни сигнали и класифицира спорове с трите национални главни агенции за докладване на потребителски кредитни карти. Целия ITRU процес ще бъде осигурен на потребителите на AVG безплатно.

За повече информация за пълната гама продукти за сигурност на AVG за крайни потребители и малки фирми, моля, посетете сайта на дистрибутора за България - “Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg/)

За AVG Technologies

AVG (http://www.bsd.bg/avg-software) е световен лидер в областта на решенията за сигурност, който защитава 85 милиона компютри на крайни потребители и на малки фирми в 167 страни от постоянно нарастващото разпространение на уеб заплахи, вируси, спам, киберпрестъпници и хакери в Интернет. С главна квартира в Амстердам, AVG има почти две десетилетия опит в битката с кибер престъпленията и една от най-напредналите лаборатории за откриване, премахване и сражаване със заплахи в Интернет от целия свят. Безплатният вариант на софтуера, който се изтегля онлайн, позволява на начинаещите потребители да придобият основна антивирусна защита и след това лесно и изгодно да обновят до по-високи нива на сигурност и защита както в работни среди за единични, така и в такива за множество потребители.  Почти 6 000 риселъри, партньори и дистрибутори в световен мащаб работят в екип с AVG, включително Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart и Yahoo!.

За Intersections (www.intersections.com)

Intersections Inc. (NASDAQ: INTX) е водещ световен доставчик на потребителски и корпоративни услуги за управление на риска от кражба на лични данни. Техните главни потребителски решения за защита от кражба на лични данни са разработени, за да осигурят възможности с висока стойност на своите маркетингови партньори, включително водещи финансови институции, фирми от Fortune 100 и други фирми. Intersections също така продава пълни решения за защита от кражба на лични данни под своята собствена марка, IDENTITY GUARD® (www.identityguard.com). Услугите за защита от кражба на лични данни на потребители на Intersections са защитили повече от 25 милиона потребители.

За да се отговори на нарастващите заплахи от корпоративна измама, отделът за бизнес услуги на Intersections предлага най-съвременните решения за управление на личните данни на корпоративни клиенти, включително: отстраняване изтичането на данни, национална или международна скрита щателна проверка преди наемане на работа, корпоративна защита от кражба на лични данни и наблюдение на бранда.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper, StarWind Software, I.R.I.S., EMS, Entensys и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни компании, производствени предприятия и много други. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.