download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Windows 7 вече чупи рекорди по продажби

25.10.2009 21:27 (преди 14 години и 5 месеца) | evoker | показана 2759 пъти Статистики
Новата ОС на Microsoft е генерирала повече продадени бройки, отколкото са били предварителните поръчки на Windows Vista за период от три месеца.
Британския клон на Amazon (най-големия онлайн магазин след Ebay) съобщава, че новата операционна система на Microsoft вече е започнала да чупи рекорди по продажби. За първия ден от премиерата си (22-ри октомври), Windows 7 е генерирал повече продадени бройки, отколкото са били предварителните поръчки на Windows Vista за период от три месеца. Щатския Amazon, също съобщава, че за първите три денонощия от премиерата си Windows 7 е счупил по продажби, дори последната книга от епоса за Хари Потър "Harry Potter and the Deadly Hollows". Очакваме новини за конкретен брой продадени бройки от новата ОС на редмъндския гигант до броени дни.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 25.10.09, 21:39, anonymous:
    Аз съм на Windows XP. Ще чакам да разработят втори сървиз пак и ако той направи по-добър/бърз Windows 7 от XP във всички показатели, веднага сменям.
  • Понеделник, 26.10.09, 15:01, anonymous:
    Ще почакаш доста, а и резултатът е повече от съмнителен. Всеки следващ сървис пак (без SP1 и SP1a за Windows XP и SP1 за Vista, но само по някои показатели) забавят работата на съответната операционна система (в сравнение с чистата - без service packs). Особено ясно си личи при Windows XP и Windows XP SP2... Който не е пробвал никога чист XP, не знае колко "скопен" е компютърът му от SP2.
  • Понеделник, 26.10.09, 21:45, anonymous:
    За това трябва да се ползва Сървиз Пак 3. Едно време бях с СП1, но и ПЦто ми беше старо...
  • Вторник, 27.10.09, 13:56, esto:
    Нямам думи...Пожелавам на заклетите "ХР" фенове, да продължават с него и до 22 век... Ho на сегашните си машини, понеже след време надали ще се поддържа...Наистина от сърце Ви го пожелавам, нали така ХР форевер ... мале мале...

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.