download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Нов брой на списание Download.BG

28.10.2009 16:59 (преди 14 години и 5 месеца) | mitko | показана 2401 пъти Статистики
Ноемврийският брой на списание Download.BG е вече на пазара. В него освен интересни статии ще намерите и диск с над 200 програми, както и ваучер за 30 дневен премиум достъп до сайта. А със съдържанието му може да се запознаете оттук.
Download.BG може да откриете при най-добрите вестникопродавци, в т.ч. и в магазините Select към бензиностанциите Shell, търговските обекти на OMV и Петрол.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 05.11.09, 16:04, angelicstar:
    Ами друго си е професионален печатен продукт, ама като са тръгнали да развалят всичко наред...
    То хубаво да се навият да пускат PDF вариант, ама диска с какво ще го заместят. Поне да пускат всеки месец списък с новите добавени програми и описанията вместо диск. Да се ориентира човек какво интересно има за теглене.
  • Четвъртък, 05.11.09, 20:07, phrozencrew:
    Аз вече си цъкнах един абонамент за 6 месеца . Харесвам списанието и ми е помагало доста с тестовете на хардуерни джаджи. Миналия брой ме накара да купя 2 монитора Acer H223HQ, които препоръчаха като най-добра покупка и определено си заслужава! Кефи ме и рубриката PC на месеца, както и IQ тестовете... абе гъдели си има, особено от както проекта ComputerBuid умря :((( Мисля, че PCWorld е много добра конкуренция на Download.bg и има какво да се почерпи от към идеи, макар, че двете списания са с различна концепция.
  • Петък, 06.11.09, 12:37, stiliyangr:
    ” Ами друго си е професионален печатен продукт, ама като са тръгнали да развалят всичко наред...
    То хубаво да се навият да пускат PDF вариант, ама диска с какво ще го заместят. Поне да пускат всеки месец списък с новите добавени програми и описанията вместо диск. Да се ориентира човек какво интересно има за теглене. „
     На теб какво ти трябва(за теглене)? Има си търсачки за тази работа,има редица сайтове за програми - ако искаш ще ти напиша за 2-3 такива.
  • Петък, 06.11.09, 13:19, angelicstar:
    На мен какво ми трябва. Трябва ми нещо да замести диска. Примерно може да видя какви са новите програми или са ъпдейтнати. Каквото ме интересува може да си го изтегля и да си го пиша на диск да си го имам офлайн. Както сега диска от списанието ми замества Нета.
  • Петък, 06.11.09, 15:27, stiliyangr:
    ” На мен какво ми трябва. Трябва ми нещо да замести диска. Примерно може да видя какви са новите програми или са ъпдейтнати. Каквото ме интересува може да си го изтегля и да си го пиша на диск да си го имам офлайн. Както сега диска от списанието ми замества Нета. „
     Аз пък като имам един куп дискове и само се чудя къде да ги дявам. Вече беше споменато,че повечето програми се повтарят от предното издание...Според мен да записваш програма на (еднократен)диск е излишен разход,освен ако е сигурно,че няма да поискаш някоя по-нова версия на същата.
     Като стана дума за това - скоро и аз може да си спра интернета(по-точно няма да подновявам договора след изтичането му) - ясно е защо. :(

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.