download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Филми върху флаш памет?

03.11.2009 21:19 (преди 12 години и 7 месеца) | deezel14 | показана 2194 пъти Статистики
Замисляли ли сте се колко несъвършен носител е оптичната медия? Дисковете се чупят, драскат и износват. Освен това са големи и неудобни за носене. Не е ли време холивудските "шедьоври" да се продават на друг носител?

Изглежда Paramount и Kingston са се обединили около каузата да разпространяват филми на флашки и карти памет. Първото заглавие, застигнато от технологичната революция, всъщност има доста общо с нея - Transformers: Revenge of the Fallen. Цената на филма върху 4GB флашка е $29.99.

Вижте още:

Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

 • Понеделник, 16.11.09, 17:45, wqwe:
  Напротив, за мен 500 лв. не са нормална заплата дори и в БГ. Работник като deringer ще взима много по-малко в Индия, Китай, Бразилия, Африка и в 80% от света. От друга страна работниците в Западна европа и САЩ имат не по-малко проблеми от него, напротив, тях ги гонят до дупка за лицензни права например!

  Иначе ако не мога да дам 30 лв. за любимата си група никакъв фен не съм :-)) То един концерт вече е 100-ина лв. :-)) Anyway...

 • Понеделник, 16.11.09, 17:50, dhtj:
  ” Напротив, за мен 500 лв. не са нормална заплата дори и в БГ. Работник като deringer ще взима много по-малко в Индия, Китай, Бразилия, Африка и в 80% от света. От друга страна работниците в Западна европа и САЩ имат не по-малко проблеми от него, напротив, тях ги гонят до дупка за лицензни права например!

  Иначе ако не мога да дам 30 лв. за любимата си група никакъв фен не съм :-)) То един концерт вече е 100-ина лв. :-)) Anyway... „

  Е ние не сме нито африканци нито индиици, напротив - борим се да сме европейци, а какво е то в европа - цените са по-ниски от българските а заплатите са по високи от българските (повтори се ама да е ясно)
 • Понеделник, 16.11.09, 19:42, deringer:
  wqwe аз мога да взимам и повече ако вдигнем таксите,но нали се сещаш,че като стане въпрос за обща работа(т.е блока трябва да дава парите за поддръжката,а съответно те виждат само една врата на асансьора и всеки "интелект" си мисли че това е то...доката не гледа "Дискавъри")...И тъй като няма ясни правила колко точно трябва да е таксата,тъй като пазара си го определя търговеца,съответно клиента ще реши да отиде на по-ниска цена...-все едно продаваме картофи.Та ето това е правова държава...Те в другите държави се борят за лицензи---аз тука за какъв лиценз да се боря,второ-какво ще ми даде лиценза?-по скоро аз да дам пари за него на някой...Не е толкоз лесно,колкото си мислиш...пък и аз ако имах пари щях да запиша да уча...логично.
  И няма какво да се лъжем-държавата работи за София,а София работи за себе си.
 • Вторник, 17.11.09, 08:44, kookki:
  ” Не е толкоз лесно,колкото си мислиш...пък и аз ако имах пари щях да запиша да уча...логично. „

  Не ти трябват много пари за да учиш. Желание ако имаш и София ти е удобен град мога да те светна за университета където уча. Семестъра е 100 лева, в стола за 1,50 ям 1,2 и 3-то. Малко е гадно, че не работиш по време на очните и няма приходи, но е преодолимо.

 • Вторник, 17.11.09, 19:45, wqwe:
  ” Е ние не сме нито африканци нито индиици, напротив - борим се да сме европейци, а какво е то в европа - цените са по-ниски от българските а заплатите са по високи от българските (повтори се ама да е ясно)
  Да наистина, какво е то в Европа? Ако България е в Европа, значи каквото е при нас това е и в Европа. Да, на други места в Европа е друго -- някъде по-трудно, другаде по-весело. Само се замисли колко много хора по света драпат за Европа, за тях България е обетована земя :-)) Почти както нашите студенти драпат за САЩ -- ама дали е Калифорния дали е Каролина много разлика не правят.

  Това което ти препоръчвам като терапия, защото виждам големия балон на големи илюзии в погледа ти, е просто да поживееш 6 месеца на Запад. Иначе цял живот ще се чувстваш недооценен, а такова чувство няма, друго изпитваш :-)) "Екскурзията" трябва да е задължителна за всички завършващите средношколци -- културен обмен му викат.

  Иначе всеки е свободен да определя битието си, но 80% от хората в БГ не са напускали родното си място за повече от 24 часа.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.