download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Филми върху флаш памет?

03.11.2009 21:19 (преди 14 години и 5 месеца) | deezel14 | показана 2358 пъти Статистики
Замисляли ли сте се колко несъвършен носител е оптичната медия? Дисковете се чупят, драскат и износват. Освен това са големи и неудобни за носене. Не е ли време холивудските "шедьоври" да се продават на друг носител?

Изглежда Paramount и Kingston са се обединили около каузата да разпространяват филми на флашки и карти памет. Първото заглавие, застигнато от технологичната революция, всъщност има доста общо с нея - Transformers: Revenge of the Fallen. Цената на филма върху 4GB флашка е $29.99.

Вижте още:

Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Понеделник, 16.11.09, 17:45, wqwe:
    Напротив, за мен 500 лв. не са нормална заплата дори и в БГ. Работник като deringer ще взима много по-малко в Индия, Китай, Бразилия, Африка и в 80% от света. От друга страна работниците в Западна европа и САЩ имат не по-малко проблеми от него, напротив, тях ги гонят до дупка за лицензни права например!

    Иначе ако не мога да дам 30 лв. за любимата си група никакъв фен не съм :-)) То един концерт вече е 100-ина лв. :-)) Anyway...

  • Понеделник, 16.11.09, 17:50, dhtj:
    ” Напротив, за мен 500 лв. не са нормална заплата дори и в БГ. Работник като deringer ще взима много по-малко в Индия, Китай, Бразилия, Африка и в 80% от света. От друга страна работниците в Западна европа и САЩ имат не по-малко проблеми от него, напротив, тях ги гонят до дупка за лицензни права например!

    Иначе ако не мога да дам 30 лв. за любимата си група никакъв фен не съм :-)) То един концерт вече е 100-ина лв. :-)) Anyway... „

    Е ние не сме нито африканци нито индиици, напротив - борим се да сме европейци, а какво е то в европа - цените са по-ниски от българските а заплатите са по високи от българските (повтори се ама да е ясно)
  • Понеделник, 16.11.09, 19:42, deringer:
    wqwe аз мога да взимам и повече ако вдигнем таксите,но нали се сещаш,че като стане въпрос за обща работа(т.е блока трябва да дава парите за поддръжката,а съответно те виждат само една врата на асансьора и всеки "интелект" си мисли че това е то...доката не гледа "Дискавъри")...И тъй като няма ясни правила колко точно трябва да е таксата,тъй като пазара си го определя търговеца,съответно клиента ще реши да отиде на по-ниска цена...-все едно продаваме картофи.Та ето това е правова държава...Те в другите държави се борят за лицензи---аз тука за какъв лиценз да се боря,второ-какво ще ми даде лиценза?-по скоро аз да дам пари за него на някой...Не е толкоз лесно,колкото си мислиш...пък и аз ако имах пари щях да запиша да уча...логично.
    И няма какво да се лъжем-държавата работи за София,а София работи за себе си.
  • Вторник, 17.11.09, 08:44, kookki:
    ” Не е толкоз лесно,колкото си мислиш...пък и аз ако имах пари щях да запиша да уча...логично. „

    Не ти трябват много пари за да учиш. Желание ако имаш и София ти е удобен град мога да те светна за университета където уча. Семестъра е 100 лева, в стола за 1,50 ям 1,2 и 3-то. Малко е гадно, че не работиш по време на очните и няма приходи, но е преодолимо.

  • Вторник, 17.11.09, 19:45, wqwe:
    ” Е ние не сме нито африканци нито индиици, напротив - борим се да сме европейци, а какво е то в европа - цените са по-ниски от българските а заплатите са по високи от българските (повтори се ама да е ясно)
    Да наистина, какво е то в Европа? Ако България е в Европа, значи каквото е при нас това е и в Европа. Да, на други места в Европа е друго -- някъде по-трудно, другаде по-весело. Само се замисли колко много хора по света драпат за Европа, за тях България е обетована земя :-)) Почти както нашите студенти драпат за САЩ -- ама дали е Калифорния дали е Каролина много разлика не правят.

    Това което ти препоръчвам като терапия, защото виждам големия балон на големи илюзии в погледа ти, е просто да поживееш 6 месеца на Запад. Иначе цял живот ще се чувстваш недооценен, а такова чувство няма, друго изпитваш :-)) "Екскурзията" трябва да е задължителна за всички завършващите средношколци -- културен обмен му викат.

    Иначе всеки е свободен да определя битието си, но 80% от хората в БГ не са напускали родното си място за повече от 24 часа.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.