download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Новият Acronis True Image Home 2010 – първият съвместим с Windows 7

07.11.2009 16:39 (преди 14 години и 5 месеца) | anonymous | показана 2287 пъти Статистики

Acronis True Image Home 2010 е първият софтуер за архивиране, напълно съвместим с Windows 7. Предлага по-висока скорост, подобрена технология и интерфейс.

Според анализаторите на пазара за архивиращи продукти, с новата си версия 2010, популярният софтуерен продукт Acronis True Image остава един от най-потребителски ориентираните и мощни приложения в своята категория, които предлагат функционалността архивиране и възстановяване за Microsoft Windows 7.

Софтуерът ви позволява да архивирате всичките си важни данни, включително изображения, музика, документи и приложения и така гарантира, че те са добре защитени и могат лесно да бъдат възстановени в случай на частична повреда или пълен срив на системата.

Някои от характеристиките на Acronis True Image Home 2010 са:
- Лесно и бързо архивиране и възстановяване
- Осигурява на домашните потребители надеждно и неограничено във времето архивиране и възстановяване на техните операционни системи, приложения, настройки и лични файлове.
- Ориентиран към потребителя интерфейс в стил Windows 7.
- От интуитивен графичен интерфейс, вие можете лесно да определите къде, локално или онлайн, или колко често да архивирате компютъра, според вашите нужди.
Отдалечено архивиране на сигурно място чрез услугата Acronis Online Backup™
Непрекъсната защита на данните.

Допълнително, Acronis Nonstop Backup™ осигурява непрекъсната защита на системата и данните, което предотвратява загубите при възникнал проблем.

За разлика от други средства за създаване на изображение на диска, вие можете да извършите всички задачи без да излизате от Windows. Ако вашата система, обаче, не може да се справи с първоначалното зареждане, Acronis True Image може да бъде стартиран от CD или при стартиране на системата от твърдия диск.

Подобреният метод за създаване на разписание и за инкрементални архиви (съхранява само секторите, които са били променени от последното архивиране) свежда до възможно най-малка степен бъркотията около архивирането на вашата система, така че да го извършвате всеки ден.

Друга важна характеристика, Secure Storage, ви позволява да създавате изображения, които са недостъпни под Windows, така че да не могат да бъдат повредени.

Програмата работи с висока скорост (1GB за пет минути), което не повлиява значително на работата със системата.
Acronis True Image поддържа всички необходими характеристики за домашни потребители: Компресиране, защита с парола, способността за разделяне на изображение на няколко дяла и способността за преместване на вашата система на нов хард диск.

Тази нова версия предлага възможност, която позволява да определите кои файлове и папка бихте искали да архивирате. Вие можете да преглеждате изображения, все едно че те са обикновени хард дискове и да извличате само необходимите ви файлове.

Основаният на помощник инструктивен интерфейс е подходящ дори за неопитни потребители.
Софтуерните продукти като Acronis True Image не предлагат професионални характеристики като инсталиране на изображение на множество компютри наведнъж, но се смятат за задължителни за домашни потребители, които искат да предпазят системите си.

Повече информация за продуктите на Acronis, можете да намерите на сайта на дистрибутора им за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/acronis-software).

За Acronis

Acronis е световен доставчик на софтуер за управление на съхранението, който позволява на компании и частни лица да преместват, управляват и поддържат цифровите си активи. Acronis продава иновативни решения за възстановяване след бедствия, консолидиране на сървъри и миграция чрез виртуализация, което позволява на потребителите да поддържат непрекъсваемостта и да намалят времето за възстановяване при използването на компютърни системи. Софтуерните продукти на Acronis се продават в над 180 страни и са преведени на 13 езика. За допълнителна информация, моля, посетете сайта на дистрибутора им за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор (www.bsd.bg/acronis-software).

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Diskeeper, StarWind Software, I.R.I.S., EMS, Entensys и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, мрежи и бази данни, системни инструменти, графични програми и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са министерства, областни и общински администрации, банки, застрахователни дружества, телекомуникационни

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 08.11.09, 01:21, galkamalka:
    И вградения не е за изхвърляне....
    ..вграденото криптиране на директории и файлове, свойствата на Parental controls и още много други докато бъдат "открити" ще се пръкне доста sharware...
  • Неделя, 08.11.09, 13:53, anonymous:
    ” И вградения не е за изхвърляне....
    ..вграденото криптиране на директории и файлове, свойствата на Parental controls и още много други докато бъдат "открити" ще се пръкне доста sharware... „

    Aми на няколко места в интернет четох, че наистина не е за изхвърляне и даже за в момента разчитам на него. Изобщо за сега мнението ми е,че 7 е най-добрият продукт на M$ от както имам допир с компютър.

  • Неделя, 08.11.09, 17:16, galkamalka:
    ” ..най-добрият продукт на M$...
    Като намесихме и най-добрия продукт на M$...
    ..явно са създали поддръжка на XP Proffesional защото чух, че скоро щели да я спират...

    И такива работи...
    Следва поздрав

    REBOOT!!!

  • Неделя, 08.11.09, 17:47, deringer:
    Price
    All prices
    Less than $150
    $150 to $199.99
    $200 to $299.99
    $300 or more
    тенк Ю

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.