download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Пощата АБВ с ново лого

19.11.2009 18:08 (преди 14 години и 5 месеца) | stefankr | показана 5659 пъти Статистики

Всеки ден хиляди български интернет потребители проверяват пощата си в АБВ (http://www.abv.bg/). Днес бе променено логото - станало е по-изчистено, като в същото време се запазват основните контури, шрифт и цветове.

"В новото лого са вплетени основните ценности на марката. То е леко и прагматично, за да се свързва с първата ценност - Леснота и има по-меки форми, за да се свързва с втората ценност - Удобство. Това са думите, с които потребителите на АБВ най-често характеризират продуктите", разказват от екипа на АБВ. А Ева Мичева, бранд мениджър на АБВ, допълва: "Това е поредната стъпка, която правим по пътя на прерастването ни в нещо повече от поща. Преди около половин година променихме началната страница, за да помогнем на потребителите ни да организират по-добре ежедневието си. АБВ расте не само на години, но и като брой предлагани услуги и като потребители".

Пощата АБВ предложи интерфейс на български език, разбираеми менюта и опции, което предопредели нейния успех. Сега разполагаме с модерна и удобна българска електронна поща - мобилна версия за достъп с GSM, правописна проверка, спам-филтър, файлов организатор, чрез който изпращаме, съхраняваме и получаваме големи файлове (http://dox.abv.bg/), а АБВ ICQни позволява да общуваме с приятели и бизнес партньори. В Download.BG представихме ABV Notifier (за Firefox) - удобен уведомител за нови писма, който ни спестява усилия и време.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 20.11.09, 10:48, anonymous:
    И защото са толкова иновативни с новото "кошерче" ,сега не иска да ми отвори пощенската кутия,дори изписва че сайта използва някакъв стар протокол ит.н.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.