download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

LifeBox1.com - Социалната мрежа на България

27.11.2009 20:06 (преди 14 години и 4 месеца) | anonymous | показана 15317 пъти Статистики

С навлизането на Facebook модата в България, по която вече голяма част от интернет населението се запали, се появи и първата българска социална мрежа. Тя носи името LifeBox1.com и като своя главна цел си поставя задачата да събере по-голямата част от всички български потребители в едно общество.

Официалният старт на LifeBox1.com, бе поставен на 25.11.2009, като в първият ден от своето съществуване достъп до сайта имаха хора получили „Vip покана” от администраторите. От 26 Ноември сайта работи за всички потребители и всеки може да си създаде профил напълно безплатно!
Снимки, чат, лична галерия и профил, форум, групи, новини са само малка част от мащабният набор от функции, които предлага LifeBox1.com
Сега може са създавате специални групи, спрямо вашите интереси! Създавайте дискусии и намерете съмишленици! Толкова е лесно! Към, всяка група могат да бъдат добавени, новини, дискусии, снимки и клипове! Споделянето на снимки, никога не е било толкова лесно! Създайте албум в който да качите вашите снимки ! В няколко лесни стъпки и всичко е готово. Сега вашите приятели могат да разглеждат, коментират и оценяват вашите снимки на воля!
А, ако влизате за първи път в LifeBox1, и имате вече съществуващ акаунт във FaceBook, сайта ви предоставя уникалната възможност да използвате директно вашият профил от FaceBook, за достъп до сайта.
Авторите на сайта ни споделиха, че благодарение на специфичният начин на работа на LifeBox1, може да създадете неограничена мрежа от приятели. Техните надежди са, че LifeBox1 ще успее да се превърне в „българският FaceBook” или казано с прости думи, една от най-успешните социални мрежи в България.
Чрез своята изчистена и уникална концепция, LifeBox1.com ще се превърне във ваш любим сайт, още след първото посещение.
И това не е всичко, LifeBox1.com ще подари чисто нов iPhone 3GS, на един от своите потребители, регистрирани в периода: 25.11.2009 – 01.01.2010, за това не пропускайте възможността да се регистрирате.

Повече информация: www.LifeBox1.com

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Събота, 28.11.09, 02:00, esto:
    От кога се каня да направя такъв сайт но ... няма $... Иначе като дизайн този е супер но като функционалност, не виждам нищо ново - невиждано до сега.Ако успея да събера нужните пари ще ви представя и аз- напълно безплатен сайт, с уникални функции.живот и здраве...
  • Понеделник, 30.11.09, 15:45, anonymous:
    Е как да няма такива български сайтове? Има няколко, netlog, bgpal например (и др.). Впрочем, не всички са български по произход, но имат български интерфейс.
  • Петък, 06.08.10, 22:19, esto:
    Видях си предният пост и нямаше как просто да не го допълня... Ето една интересна история. Писах и усъвършенствах идеята за сайта си около година, заминах за чужбина да изкарам пари, загърбих си живота и всичко работейки по 14 часа на ден в друга държава , за да направя този сайт, за да покажа ,че и България може а не само да се влиза в чуждестранни сайтове и т.н изпратих пари за дизайн на фирмата изпълнител ,която трябваше да напише системата... сам си направих дизайна понеже незнам си какво, след което изгубих и връзка с тях.Прибрах се в България , отидох и говорихме часове наред, причина била ,че трябвало да съм там за да може да се уточнява всичко.Добре уточнихме всичко, платих им 50% от сумата за да започнат, чаках месец - нищо, отидох да видя какво става и предполагам вече сте подразбрали...в офиса няма никой, дори и като случайно видях единия от тях и им казах, че искам да развалим всичко да ми върнат парите, той отговори , че нямали толкова в наличност , нам си какво трябвало да съберат, и сега си чакам, така и ще си остане... Единственото което мога да кажа е свързано с удебеления текст по-горе. Да България може НО в България не може !

    Извинявам се за отнетото време ,ако някой го прочете.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.