download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Последен брой на списание Download.BG

14.12.2009 10:32 (преди 14 години и 4 месеца) | mitko | показана 3667 пъти Статистики

Последният брой на списание Download.BG е вече на пазара. Освен диска с над 200 програми, към него ще откриете и 3 ваучера за премиум достъп до сайта. На практика издаването на книжното тяло се прекратява. Усилията на екипа ще бъдат насочени към по богато и полезно онлайн съдържание.

Download.BG може да откриете при най-добрите вестникопродавци, в т.ч. и в магазините Select към бензиностанциите Shell, търговските обекти на OMV и Петрол.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 17.12.09, 21:54, spursy:
    Само искам да поясня, че последния брой, който в момента се продава по реповете е по-голям от обичайно. Ще намерите доста повече материали и не само...
  • Понеделник, 04.01.10, 21:18, anonymous:
    Жалко за списанието,не трябваше да става така.Едно е да си джиткаш из сайта ,друго е да ти е под ръка и да препрочиташ нещо важно.Наистина ,за 5 години/през които не съм пропуснал и един брой/ цената не мръдна -а трябваше,защото как РСW e 7 лева?Да не би да е по-информативно?Нейсе,нататък.
  • Четвъртък, 07.01.10, 19:44, wss21:
    Редовно си го вземам заради интересните статийки и заради многото програмки на диска-винаги да имам програми под ръка за каквото и да е е супшер полезно и сте малкото на които дисковете им вървят със 200 програми(говоря за целият свят :) )
    А иначе-ще четем онлайн.Аз много се изненадах-пращам СМС и мога ад чета и статиите публкувани през миналите години...и тези даже!Все едно чета пропуснатите броеве.Мн. полезно наистина.
    Аз не моаг още да повярвам че любимито ми сп. Compueterbild изчезна но кризата удря навсякъде...а 5 лв...не са никак скъпо!
    Предвид многото софтуер и полезното инфо изобщо не мога да кажа че е скъпо.
    PCW е 7 лв. и е имнформативно,Download също!
    Според мен списанието е супер.
    О,и не хранете надежди че ще се ъврне(и все пак-дай боже)...то и аз искам CB да се върне ама..
  • Сряда, 12.05.10, 08:03, anonymous:
    DOWNLOAD.BG e едно от най-дорите.Конкурент се опитва да му бъде PCW-цената в момента му е 4лв(с допълнителни материали-5лв),но по скоро го допълва.Тук има богат информационен масив,както и програми,но можеше поне на тримесечие(да не е всеки месец)да се пуска на пазара диск с програми,защото DOWNLOAD.BG има много почитатели,но не всеки би имал възможност за връзка с интернет.
  • Сряда, 12.05.10, 13:37, spursy:
    ” DOWNLOAD.BG e едно от най-дорите.Конкурент се опитва да му бъде PCW-цената в момента му е 4лв(с допълнителни материали-5лв),но по скоро го допълва.Тук има богат информационен масив,както и програми,но можеше поне на тримесечие(да не е всеки месец)да се пуска на пазара диск с програми,защото DOWNLOAD.BG има много почитатели,но не всеки би имал възможност за връзка с интернет. „

    Благодарим ви много за оценката!
    Ще обмислим и обсъдим предложението ви.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.