download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Какво се случи на пресконференцията на Dell?

08.01.2010 12:59 (преди 14 години и 3 месеца) | deezel14 | показана 1600 пъти Статистики

По време на CES винаги се случват все повече интересни събития, а CES 2010 е буквално натъпкан с продукти, които ни карат да мечтаем. В 19.20 българско време на 07.01 свърши пресконференцията на Dell - ето и най-интересното от нея.

Единственият официално представен продукт всъщност е Alienware M11X, поставящ нова продуктова ниша - геймърски нетбук. Свикнали сме машините на Alienware да са доволно скъпи и наистина мощни, но изглежда Dell са се опитали да притъпят първия факт, защото се очаква M11X да струва под $1000. Засега знаем само, че нетбукът е 11.6-инчов и има два видеорежима, подобно на актуалната линия MacBook Pro. В "дискретния" използва само интегрирания видеоускорител и издържа до 6.5 часа при автономна работа, а в геймърския използва и по-мощната, намалявайки времевия интервал до 2 часа.

Спомняте ли си как Dell буквално размахаха Dell Adamo пред очите на зрителите на CES 2009, а го представиха официално доста по-късно? Изглежда го направиха отново, този път с мобилни телефони.
На снимката можете да видите 5-ичновия смартфон, за който знаем единствено, че ще използва Android, подложен на сериозни модификации. Вероятно устройството ще разполага и с камера. На пресконференцията видяхме и по-малък смартфон, който всъщност е обявеният преди доста време Dell Mini 3i.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.