download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Над 17 000 програми в Download.BG

06.02.2010 20:40 (преди 14 години и 2 месеца) | spursy | показана 3599 пъти Статистики

Най-големият софтуерен каталог в България не спира да нараства

В началото на Февруари 2010 година, броят на наличните програми в Download.BG надхвърли 17 000, от които повече от 12700 са безплатни, а 1452 с възможност за български интерфейс. Ние обаче не смятаме да спираме до тук и занапред софтуерният каталог на България ще продължава да се увеличава с бързи темпове. Така всеки от потребителите ни ще има на разположение все повече и повече заглавия от богатия софтуерен свят. Всяка програма в каталога е описана ясно на български език и може да бъде намерена лесно благодарение на поставянето й в точните категории. Именно различните категории предлаган софтуер значително улесняват потребителите и им помагат бързо да намерят желаните програми. Освен, че вече визуално са отличени всички програми, които имат наличен български превод, от скоро беше въведен нов иновативен раздел - XUL приложения, в който ще намерите всевъзможни програми предназначени за Mozilla базиран софтуер (като Firefox, Thunderbird, Flock и т.н.). Смятаме, че така потребителите ще бъдат допълнително улеснени при търсенето на подходяща добавка съобразена с нуждите им.
Щастливи сме, че усилията ни не остават незабелязани и все повече потребители търсят нужния им софтуер именно на Download.BG. Всекидневно от сървърите ни биват сваляни над 2000 програми.

Екипът на Download.BG ви благодари за гласуваното доверие и ще продължи непрекъснато да ви предлага актуални версии на различни заглавия от богатия софтуерен свят, като успоредно с това съдържанието на всеки от разделите с Програми, Новини и Статии ще продължи да нараства.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 07.02.10, 00:20, spursy:
    ” Да си го качва вече някой друг. Аз колкото и пъти да опитам да кача нещо, никога не е одобрявано.
    Загубих интерес вече. „

    Вероятно не е одобрявано по същите причини. Да качиш програма не значи да копираш от друг сайт. Буквално стотици потребители са опитвали да предлагат програми с копване на няколко реда. www не се прави с copy-paste!
    Никак не са малко програмите в каталога ни, които са качени от външни потребители, затова причината за неуспеха ви в това отношение не е в нас.

  • Неделя, 07.02.10, 01:43, deringer:
    ” Какво му е лошото да бъде копирано описанието на дадена програма от друг сайт? В мрежата съм срещал десетки описания на дадена програма, които са абсолютно едни и същи от към текст, но са на различни сайтове.
    Може би Download.bg държи на оригинален и автентичен текст? „

    Поне да си направиш труда да го преведеш от оригиналния сайт на производителя/разработчика...съответно това не е нарушение на даден лиценз,тъй като ако коректно си упоменал комерсиалния вид на програмата,производителя и сайта-предполагам,че няма да има проблем.Но копирането на авторски текст първо противоречи с всичко и от тук нататък няма смисъл...

  • Неделя, 07.02.10, 08:56, phrozencrew:
    До сега не съм имал проблеми с добавянето на програма към каталога. Освен може би чуденето в кой точно раздел да я засиля. С малко търпение се получава.
    Предложения тул от Таня наистина е печен.
  • Неделя, 07.02.10, 22:45, deringer:
    ” Има условия, които уреждат съвсем легалното копиране и разпространение на авторски текст без никакво нарушаване на авторски права. Е, вярно е, че един преразказ спестява време и пари но... „

    Да.И аз съм ги изброил... - копирания текст би следвало да се посочи от кой сайт е или автора.Но ако ти качваш програма и пишеш описание в сайт(копиран текст от друг),следователно под описанието трябва да напишеш автора ...а от там трябва да посочиш и сайта на производителя...е не е ли по-добре да си пуснеш програмата,да опишеш с две изречения действия е впечатления или да копираш оригиналния текст(или поне част)...
    Ако при копиран текст ти не изпълниш лиценза под ,който се управлява дадения сайт си е нарушение...повече само искат да е упоменат автора и сайта...

  • Понеделник, 08.02.10, 10:15, кака.лара:
    Да бе!
    Повече програми, ама за все по-малко хора.
    Посещения на д.бг по години
    Посещения на д.бг по години

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.