download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Арестуван киберпрестъпник глътна USB флаш с улики

04.03.2010 20:12 (преди 14 години и 1 месец) | dulo | показана 2378 пъти Статистики
Подозираният в киберпрестъпления американски жител Флорин Некула от Ню-Йорк глътна преносимия диск с данни, опитвайки се да скрие важни улики от водещото се в момента следствие. След което му е било предявено допълнително обвинение за противодействие на разследването.

  Специалните служби предполагали, че на диска марка Kingston е напълно възможно да се съхраняват данните за откраднати банкови карти.
     Следователите, в продължение на четири дни търпеливо са чакали появата на устройството от храносмилателната система на обвиняемия, след което се обезпокоили и са го откарали в местната болница, където лекарите извадили флашката по принудителен начин чрез твърде деликатна процедура. За съжаление, данните не подлежали на възстановяване.

     Подробности: тук.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Петък, 05.03.10, 10:41, boy4o:
    Струва ми се, че солната киселина, влизаща в състава на стомашния сок, е напълно способна да повреди сериозно едно прецизно електронно устройство. А пък ако това не е достатъчно, човек винаги би могъл да изпие една "Кола"...
  • Петък, 05.03.10, 11:24, tegote:
    ” Струва ми се, че солната киселина, влизаща в състава на стомашния сок, е напълно способна да повреди сериозно едно прецизно електронно устройство. А пък ако това не е достатъчно, човек винаги би могъл да изпие една "Кола"...
    Ей богу, за това не се бях сетил, и то защото не съм достатъчно образован. Смятах, че в стомаха се разнасят лиги и сокове като слюнка. Благодаря за този отговор Бойчо. ;)
  • Петък, 05.03.10, 13:40, dhtj:
    ” Ей богу, за това не се бях сетил, и то защото не съм достатъчно образован. Смятах, че в стомаха се разнасят лиги и сокове като слюнка. Благодаря за този отговор Бойчо. ;) „
    в слюнката също има разграждащи вещества.
    Пробвай да дъвчеш малко сух хляб за минутка. По някое време ще усетиш сладък вкус. Това е защото в слюнката се съдържа амилаза която разгражда сложните въглехидрати от хляба на прости (глюкоза) Имам 6 по биология
  • Петък, 05.03.10, 19:50, кака.лара:

    Абсолютно реална случка от едно време.
    В училище по биология един от класа го питаха кои ензими разлагат това и онова и той си отговаряше вярно. Ама като стигнаха до кой разлага липидите се замисли бая и накрая вика: "Ензимът разлагаза".
  • Вторник, 06.04.10, 13:07, 3246:
    Хм. изпрах едно време в пералнята на 40градуса една флашка Кингстон 2Г. Някъде около 40 минути барабар с плакненето и центрофугата. Като я извадих после от прането - ми призля. Суших я два дена на слънце и ... флашката още си работи на 100%. В момента е на ключодържателя ми.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.