download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

СуперХостинг.БГ предлага и Windows хостинг

08.03.2010 10:29 (преди 14 години и 1 месец) | stefankr | показана 2571 пъти Статистики
От днес СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) започнаха предлагането на ASP.NET (Windows) хостинг. Това е първата българска компания, която предлага собствена услуга легално, в намиращ се у нас център за данни. Параметрите и цените на плановете СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг се запазват.
„В България има търсене на Windows хостинг, тъй като има доста компании, които разработват уеб сайтове на ASP.NET и използват MS SQL. До момента тези разработчици не можеха да се възползват от качествените хостинг услуги, предлагани от СуперХостинг.БГ“ - посочва Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ - „Стартирането на ASP.NET хостинг е част от политиката ни за разширяване на портфолиото от предлагани услуги.“

Огнян Киряков, генерален директор на Майкрософт България, подчерта, че „СуперХостинг.БГ са първият доставчик, реализирал и предложил в българското онлайн пространство хостинг услуги, базирани на нашата платформа. Така СуперХостинг.БГ получават възможността да работят рамо до рамо с многобройните наши партньори – хостинг агенции. Програмата WebsiteSpark на Майкрософт, в комбинация с новостартиралия Windows хостинг на СуперХостинг.БГ, може да осигури уеб агенциите с възможността да използват най-иновативните, лесни за научаване и известни с високата си ефективност средства за разработка на уеб приложения. Проектът със СуперХостинг.БГ е едно изключително успешно начинание, което обаче няма да спре до тук. На предстоящите Дни на Майкрософт 2010 ние ще представим всички възможни варианти, чрез които уеб агенциите с минимални инвестиции могат да започнат да предлагат в пакета свои услуги и такива, изцяло базирани на нашата платформа, базирайки своите уеб сайтове на хостинга, предложен от СуперХостинг.БГ.”

по материали на Майкрософт България

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Понеделник, 08.03.10, 18:23, anonymous:
    Аман от реклама!!!

    P.S. и не са първите!!!

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.