download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Motorola представи нова генерация скенери

01.05.2010 16:29 (преди 13 години и 10 месеца) | anonymous | показана 2030 пъти Статистики
Продуктовото портфолио на Motorola Technologies се попълни с две нови устройства – серия скенери DS35XX и DS6878-HC.
DS35XX

Новата серия индустриални rugged скенери е представена с няколко модела: жични (DS3508-SR, DS3508-HD, DS3508-DP) и безжични (DS3578-SR, DS3578-HD, DS3578-DP). Устройства се подразделят в зависимост от предназначението им в работата, като SR – е стандартен модел, HD- предназначен за четене на кодове с повишена плътност и DP – за кодове с директна маркировка DPM (Direct Park Mark). Всички скенери са оборудване с нов сканиращ модул SE4500, добре защитени от влиянието на прах и вода, стандарт IP65. Издържат многократни падания от височина 2 метра, работят при температура от -20 до +50С. Скенерите от серия DS35XX четат 1D, 2D и PDF формат, а моделите DS35XX-DP и DPM кодове. Възможностите на скенерите включват четене на голямо разнообразие от баркодове, а също така предаване на снимки и видео. Новата серия ще замени добре познатите DS34XX.

Предназначение

В Складовото стопанство
Промишлеността
Ритейла

DS6878-HC

Този скенер е предназначен за работа в медицинските учредения. Новото устройство е с подобрен сканиращ модул SE4500, висока степен на защита от прах и влага, стандарт IP43. Отличителните характеристики на DS6878 e възможност за дезинфекциране на скенера с почистващи препарати, издържа многократни падания от 1,8 метра височина, с работна температура от 0 до + 50C. Възможност за четене на 1D, 2D и PDF, както и предаване на графика в Bitmap, JPEG и TIFF формати. Устройство не използва отделно захранване и се зарежда по USB.

Като официален партньор на Motorola в България SystemGroup предлага доказани решения за оптимизация и автоматизация на бизнеса в сферите на Логистиката, промишлеността и ритейла. Ние се стремим да предложим на нашите клиенти максимална възвращаемост на инвестициите.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.