download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

30 % по-ниска цена за ERP софтуер Mago.Net

27.04.2010 08:26 (преди 13 години и 11 месеца) | deyanpetkov | показана 2044 пъти Статистики
До 30.04.2010 г., всички нови договори с краен клиент се подписват при преференциални ценови условия с комплексна отстъпка от 30%.
Великден идва с 30 % по-ниска цена за ERP софтуер Mago.Net

Вече свикнахме щом дойде време за празник да получаваме като подаръци изключително изгодни промоции за ERP софтуер от Microinvest. Този път специалното предложение от софтуерната компания е за Великден и представлява 30 % * комплексна отстъпка за италианското решение Mago.Net. От това предложение ще може да се възползва всеки нов клиент на фирмата до края на месец април. Този ход отново не е случаен и е продиктуван от няколко фактора. От една страна то е резултат от агресивната и постоянна промоционална политика на компания Microinvest, a от друга – то е отражение на непрекъснатия стремеж на компанията да подкрепя амбициите на българските фирми да оптимизират и развиват своята дейност. Това особено силно важи сега в момент на усложнена икономическа обстановка.

От фирма Microinvest споделят, че много техни клиенти вече са се възползвали от коледната промоция, свързана с ERP софтуер Mago.Net. А положителните резултати от внедрените системи вече могат да бъдат отчетени.

Вдъхновен от най-често споменаваните фрази от водещите световни IT изложения EurоCIS и CeBIT, проведени през месец март тази година в Германия, a именно – „оптимизация” и „съкращаване на разходите”, екипът по внедряване на ERP Mago.Net в България се стреми да предлага на своите потенциални клиенти иновативни решения, без това обаче да се променя сериозно финансовите им планове.

 

* До 30.04.2010 г., всички нови договори с краен клиент се подписват при преференциални ценови условия с комплексна отстъпка от 30% ( 10% отстъпка от стойността на софтуера и 20% от стойността на консултантските услуги, предоставени по утвърден внедрителски план).

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 27.04.10, 20:19, spursy:
    Новината е с рекламен характер, но сметнахме, че може някои потребители да имат полза от нея.
    Иначе Download.BG не печели абсолютно нищо от тази новина. Повтарям, че тук става за добра воля от наша страна да пуснем подобна рекламна новина и нямаме никакви финансови изгоди от нея.
  • Вторник, 27.04.10, 20:21, dhtj:
    ” Новината е с рекламен характер, но сметнахме, че може някои потребители да имат полза от нея.
    Иначе Download.BG не печели абсолютно нищо от тази новина. Повтарям, че тук става за добра воля от наша страна да пуснем подобна рекламна новина и нямаме никакви финансови изгоди от нея. „
    дори новините нa www.bsd.bg за AVG ли ги пускате безплатно?
  • Вторник, 27.04.10, 20:24, spursy:
    ” дори новините нa www.bsd.bg за AVG ли ги пускате безплатно? „
    Да, но много малка част от тях. Отново на принципа ако сметнем, че може да е полезна по някакъв начин на потребителите.
  • Вторник, 27.04.10, 22:28, boy4o:
    Искрено съм впечатлен от тази проява на неподправен и безкористен алтруизъм. Особено, като се има предвид колосалното нарастване на посетителите на сайта в последно време.

    Посещаемост на ДБГ по години
    Посещаемост на ДБГ по години

     
    Особено ценна е информацията за ERP софтуера, предвид факта, че поне 99% от потребителите си имат - поне приблизителна - представа що е ERP.

  • Сряда, 28.04.10, 10:41, stefankr:
    Защо се коментира редакционната политика на сайта? Публикуването на тази новина е планирано, към нея има определен интерес и в някаква степен влияе положитерлно на развитието на пазара. кКакво повече искаме?!

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.