download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Sony Dash вече в продажба

02.05.2010 19:31 (преди 13 години и 11 месеца) | deezel14 | показана 1985 пъти Статистики
Спомняте ли си Dash, настолният таблет на Sony, който използва Chumby OS? Високотехнологичният будилник? Дигиталната фоторамка с уиджети? Както и да го определяме, той вече е на пазара.

Устройството струва $199 и предлага възможност за инсталация на стотици (ако не и хиляди) уиджети. Дизайнът е сравнително прост и включва само 7-инчов капацитивен сензорен дисплей, USB порт и огромен снууз бутон, подобно на радиобудилниците.
Dash разполага с вграден акселерометър и възможност за гледане на HD съдържание. Макар откъм хардуер да е по-добър от оригиналното Chumby, потребителите споделят, че е с една идея по-бавен от него. Причината най-вероятно е в по-високата резолюция на дисплея - вече 800х480.
Можете да използвате Dash за всичко, което позволяват уиджетите му - гледане на поточно видео, социални мрежи, микроблогинг, новини, времето, браузинг и т.н. Sony не са забравили да интегрират и режим, който превръща Dash в най-готиният будилник на света. Можете да активирате и функционалността на фоторамка.
Какъв е най-големите проблеми на Dash? Можете да свършите всичко с мобилния си телефон и, най-вече, Dash не разполага с батерия.

Вижте още:

Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.