download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

1 милион продадени iPad-а

03.05.2010 18:00 (преди 13 години и 11 месеца) | deezel14 | показана 1726 пъти Статистики
Макар очакванията да бяха противоположни, iPad вече официално е един от най-успешните продукти на Apple. За 28 дни Стийв Джобс и хората от Купертино са успели да продадат 1 000 000 устройства, и то само в САЩ.

Интересно е, че таблетът е успял да стигне ключовия брой за доста по-малко време от първия iPhone, който имаше нужда от 74 дни. Имайте предвид, че телефонът е доста по-често извършвана покупка и се използва от далеч повече хора, докато слейт компютрите тепърва навлизат на пазара.
Основните причини за продажбите, както може би се досещате, са App Store и iBooks - за първите 28 дни са свалени 1.5 милиона книги и 12 милиона приложения.
Продажбите продължават да бъдат отлични и по думите на Джобс компанията едва успява да отговори на търсенето. Именно по тази причина пускането в продажба в Европа бе отложено с цял месец.

Вижте още:

Мнения на потребители

Мнения, стр. 1 2
Твоето мнение

  • Сряда, 05.05.10, 14:26, dhtj:
    Нещо интересно:

  • Сряда, 05.05.10, 15:26, phrozencrew:
    А, стига бе!!! Проста да падладьейш!
  • Сряда, 05.05.10, 20:59, deezel14:
    @pnv, за мултизадачността не си прав. В 4.0 вече официално има такава, а ако телефонът ти е хакнат си я имаш от самото начало. Относно Flash - кажи ми, добре ли вървят интенизвните флаш игри и приложения на твоя Desire? Да не говорим за видео, защото видео мога да гледам на iPhone/iPad в съответното приложение или директно в браузъра, ако е HTML5. Как контролираш създадените за мишка елементи? Как правиш ролоувър? Изобщо, по мои наблюдения (които са сравнително богати, все пак това ми е работата), няма нито един телефон, който да се справя безупречно с Flash.

    Интересно е, че освен компания с много фенове, Apple е и компанията, предизвикваща най-големи вълни от хейт. На същото сме свидетели и сега, в тази тема. iShits, квалификации на таргета.
    Някой спомена нещо за болни фенове или хора с недостатъчно акъл. Аз не съм нито едно от двете, но използвам почти ексклузвивно iПродукти. Как ще ме квалифицирате? Дизайнерите, кинаджиите, фотографите, музикантите, какви са? Какви са хората, които просто искат добре създадена екосистема и лесна и продуктивна работа с продуктите, които купуват?

  • Сряда, 05.05.10, 21:40, phrozencrew:
    deezel14|, чупи гипса и се наслаждавай на джаджките! Аз, ако имах финансова възможност, бих си купил една каруца Apple тарикатлъци. Качеството на това, до което съм се докоснал е безспорно и бих платил и безумната горница заради марката. Ам не ми е толква мазен курбана !
    Изпитвам благородна завист към притежателите Apple устройства. Как ше ми гива един Apple Air, ам пусто.., забравих си джобните на пианото! Пфууу...
  • Сряда, 05.05.10, 22:06, deezel14:
    Цените далеч не са толкова високи, дори някои продукти са най-евтините в класа си. Данъкът "български търговец" е друг въпрос.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.